Razvan Fodor, despre secretul unei casnicii perfecte. Cum si-a testat iubita inainte s-o ia de nevasta

Razvan Fodor, despre secretul unei casnicii perfecte. Cum si-a testat iubita inainte s-o ia de nevasta
Citeste mai mult despre: Razvan Fodor, nevasta, secretul unei casnicii
Data publicarii: 10 Iunie 2014

Este unul dintre cei mai doriti barbati din Romania, insa inima lui apartine deja unui femei, care este si mama fetitei lui. Povestea lor de dragoste a inceput acum sase ani, in 2007, iar acum Razvan Fodor povesteste pe blogul lui personal cum a ajuns Irina sa-i castige increderea si sinceritatea.

"In cazul meu, dupa 4 ani de asteptat iubirea vietii, prin 2007 a aparut in peisaj ea… Irina, sotia mea. Am aici si o poza de la prima noastra iesire.

Nu s-a intamplat nimic, nici un sarut, nici un tinut de mana, doar o invitatie nevinovata la un botez al copilului unui prieten…si un prim test, sa spunem asa.

Poza de mai sus este facuta la 20 de minute dupa ce i s–a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund! Nu doar ei, ci tuturor femeilor si sotiilor din gasca care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment. (Fratilor, era doar un botez! Hai sa ne relaxam si sa ne simtim bine, zic)

A ras cu hohote…uitati-va numai ce fata luminoasa are in imagine.

Placut surprins, mirat si contrariat, am trecut peste primul hop…

Apoi, dupa 3 luni, i-am propus o vacanta in India unde am avertizat-o ca nu e chiar cea mai exotica destinatie de pe pamant, iar eu in capul meu eram ferm convins ca nu poti sa impresionezi astfel o fetita de 19 ani. Dar am zis ca daca tot mi se pare ca e ce trebuie, hai sa o testam pana la capat.

A dormit in bungalouri de 3 $ / noapte fara sa cracneasca, a mers zeci de kilometri pe jos pe zi si impreuna am schimbat cateva trenuri si mijloace de transport, avioane si alte camile…

Am parcurs peste 12.000 de km din New Delhi spre Nord, in Dharamsala, unde  ne-am bucurat la o procesiune a lui Dalai Lama de parca ne-am fi nascut budisti, si nu alta,  apoi am coborat spre centrul Indiei… a urmat Agra, Jaipur, Jaisalmer, nopti reci in Desertul Rajasthan, iar in final o bine meritata saptamana in Goa, pe plaja, unde o vaca ne manca aproape zilnic mojito- urile.

Ar fi putut, ca o domnisoara ce era, sa se urce in primul avion si sa se intoarca acasa, in civilizatie. Nu a facut-o, a ramas langa mine…de tot! Asa am trecut de hopul cu numarul doi.

Ne-am intors in Romania si am si mutat-o acasa la mine, unde am continuat sa fiu eu, iar ea a continuat sa fie ea…A fost un inceput frumos,fara jocuri, fara prefacatorii, fara sa ma dau mai lord, mai golan,mai tare, mai mare, mai rotund…

Asa i-am castigat si ei sinceritatea, la schimb cu a mea." scrie Razvan Fodor pe blogul personal. Citeste continuarea si vezi mai multe fotografii aici.

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  165 min
Modifică setările cookies