Sore, Alexia Talavutis si Ana Baniciu, sexy in costume de baie. Cat de bine arata fetele din "Pariu cu viata"

Sore, Alexia Talavutis si Ana Baniciu, sexy in costume de baie. Cat de bine arata fetele din Pariu cu viata
Citeste mai mult despre: Sore, Alexia Talavutis, Ana Baniciu
Data publicarii: 27 Mai 2013

Pe 1 iunie, oficial, începe vara! Soare, mare, multă distracţie şi muzică bună este reţeta perfectă pe care cele trei ispite din serialul ”Pariu cu viaţa” de la PRO TV ne-au propus-o pentru o vară... fierbinte. Totul ”ambalat” într-o şedinţă foto de excepţie.

- Se încheie un nou sezon din "Pariu cu viaţa". Ce se întâmplă cu personajul tău, Sara?

Nu-mi vine să cred că s-a ajuns şi la finalul celui de-al patrulea sezon din serialul meu de suflet... După toate momentele dificile prin care a trecut în acest ultim sezon, Sara realizează cât de importantă este viaţa şi îşi revine la normal.. Desigur, rănile în suflet rămân, însă cu ajutorul prietenilor reuşeşte să zâmbească din nou.

 

- Care a fost cea mai haioasă declaraţie pe care ai primit-o de la fani?

Cea mai haioasă declaraţie a fost chiar o cerere în căsătorie pe care am refuzat-o politicos, dar vizibil amuzată. Însă, în orice oraş aş merge, primesc de la admiratori colaje cu poze, albume cu evoluţia mea de la începutul proiectului şi până în prezent, scrisorele şi mulţi ursuleţi de pluş.

 

- În iunie, aveţi un nou concert cu LaLa Band, în Bucureşti. Aveţi vreun ritual înainte de a intra pe scenă?

Daa, chiar avem un obicei pe care îl repetăm înainte de fiecare concert, şi anume ne strângem toată gaşca în frunte cu doamna Ruxandra Ion, producătoarea, punem mâna peste mâna şi strigăm un cuvânt secret care ne poartă noroc!

 

- Ce înseamnă vara pentru tine?

Atunci când mă gândesc la vară, îmi vin în minte tenul atins de soare, părul mai deschis la culoare, marea, prietenii şi senzaţia de libertate. Sunt o mare iubitoare a vacantelor în ţările calde aşa că indiferent dacă vara aceasta îmi voi face sau nu o vacanţă, plănuiesc să îmi iau cei mai apropiaţi prieteni şi să îi duc pe o plajă pustie cu... rulota!

 

- Ce vei face în următoarele luni? Ţi-ai făcut deja planurile de vacanţă? Unde vei petrece?

Lunile de vară vor însemna pentru mine, anul acesta, luni de muuulte concerte. Deja am foarte multe programate, îmi doresc din suflet să fie o vară plină pentru că în luna iunie voi lansa şi cel de-al patrulea single din cariera solo despre care vă pot spune că este electrizant, vom dansa cu toţii pe el. Dacă timpul îmi va permite, voi pleca într-o scurtă vacanţă de câteva zile, cel mai probabil undeva la mare.

 

- Cât de dependenţa eşti de soare? mai ales că te cheamă "Sore"...

Am soare în suflet permanent, mai ales pentru că mă cheamă Sore. Însă, dacă vorbim despre bronz, nu sunt adeptă solarului, însă am descoperit de curând o cremă organică autobronzanta pe care s-o folosesc până voi reuşi să mă bronzez natural. Însă chiar şi aşa, folosesc factor de protecţie 30 pe plajă, pentru că sunt conştientă cât de nociv este soarele în zilele noastre.

 

- Ce nu-ţi lipseşte niciodată din bagajul de vacanţă?

Cărţile! Anul trecut am citit 3 cărţi în decursul a 10 zile în vacanţă. Mă relaxează foarte mult să stau lângă mare, să aud apă şi să citesc ceva captivant.

 

 

- Câte costume de baie ai în garderobă? le preferi pe cele întregi sau pe cele din două piese?

Am foarte multe costume de baie, dar care mi-au rămas mari. Aşa că vară mă prinde doar cu un singur costum nou nouţ, cel pe care îl port şi pe coperta revistei PRO TV Magazin. În general, prefer costumele din două piese, însă acesta m-a atras foarte mult datorită modelului ieşit din comun.

 

- Crezi că vara te îndrăgosteşti mai uşor?

Nu neapărat, dar anotimpul acesta facilitează flirturile între oameni pentru că, aşa cum am zis şi mai devreme, toţi avem senzaţia de libertate mult mai accentuată.

 

- Cum ar trebui să arate Făt-Frumos?

Hahaha... Să arate a om.

 

- Eşti o tipă îndrăzneaţă atunci când îţi place de cineva sau, mai degrabă, aştepţi ca el să facă primul pas?

Depinde de circumstanţe.. Ca orice fată, îmi place să fiu curtata, dar în acelaşi timp spun ce simt atunci când e ceva puternic.

Citeste tot interviul pe protvmagazin.ro

Program Acasa TV
 • Miercuri
 • 06:00 Pariu cu destinul
  120 min
  08:00 Leylifer
  60 min
  09:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  10:00 Nu-i nimeni ca mine
  60 min
  11:00 Stirile Acasa Actualitati
  60 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Blestemul
  120 min
  15:00 Stirile Acasa Magazin
  60 min
  16:00 Fata cu ochi de onix
  60 min
  17:00 Feluri de iubire
  120 min
  19:00 Pariu cu destinul
  120 min
  21:00 Leylifer
  60 min
  22:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  23:00 Numele meu e Riza
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Leylifer
  60 min
  02:00 Favorul
  180 min
  05:00 Stirile Acasa Magazin
  60 min
  06:00 Pariu cu destinul
  120 min
Modifică setările cookies