Sunt sexy si au “sangre caliente”! Vezi care sunt cele mai hot actrite de telenovele si picanteriile din viata lor  FOTO 

Sunt sexy si au sangre caliente ! Vezi care sunt cele mai hot actrite de telenovele si picanteriile din viata lor FOTO
Citeste mai mult despre: telenovele, Anahi, Thalia
Data publicarii: 07 Decembrie 2013

Intr-adevar femeile sud-americane sunt renumite pentru frumusetea lor. Fie ca sunt acrtite de telenovele care cocheteaza si cu muzica sau moda, acestea reusesc sa castige intotdeauna un loc important in topul celor mai sexy femei. Iata-le pe cele mai atractive acrtite de telenovele si picanteriile din viata lor!

Pentru ca sunt foarte multe o sa facem o serie de material cu povestile lor. O sa incepem cu cinci dintre cele mai fierbinti actrite.

1.    Anahí

Anahí Giovanna Puente Portilla cunoscuta ca actrita si cantareata mexicana, a facut parte din distributia telenovelei „Rebelde”, difuzata acasa. Telenovela a avut un mare impact asupra publicului, aceasta fiind urmarita de milioane de fani, ceea ce a ajutat-o foarte mult in cariera. Datorita telenovelei, s-a format si trupa RBD din care a facut parte si Anahi. Formatia a cucerit inimile adolescentilor si a avut un succes imens. La scurt timp dupa lansarea primului album, "Rebelde", RBD a primit „Discul de Aur”, „Discul de Platina” si „Discul de Diamant”. Dupa destramarea trupei, Anahi a avut succes si cu discul solo „Mi deliro Anahi”, pe care a reusit sa il vanda peste trei milioane de albume.

2.    Thalia

Ariadna Thalia Sodi Miranda, cunoscuta pe plan profesional sub numele de Thalia,  este actrita, cantareata, scriitoare si femeie de afaceri. Datorita succesului telenovelelor „Marimar”, „Maria la del bario” si „Rosalinda”, in care a avut rolul principal, ea a fost numita „Regina Telenovelelor”, dar in prezent s-a retras din lumea telenoveloelor. Ca interpreta, Thaila a vandut peste 40 de milioane de discuri, iar aceasta realizare i-a adus titlul de „Diva muzicii latino”. In prezent, locuieste in New York impreuna cu sotul ei, Tommy Mottola.

3.    Maite Perroni

Maite Perroni Beorlegui a debutat ca actrita in telenovela „Rebelde”. Alaturi de Anahi, Maite a fost inclusa in trupa RBD.
Pe plan personal, cea mai mediatizata si lunga relatie a ei a fost cu Guido Laris, chitaristul trupei. Cel mai bun lucru care i s-a intamplat de cand a aparut fenomenul Rebelde este faptul ca si-a facut 5 prieteni pe viata, adica ceilalti colegi din trupa RBD. Se autocaracterizeaza ca fiind amabila, sensibila, altruista si cu o imaginatie bogata.

4.    Nora Salinas


Nora Salinas
este cunoscuta publicului din telenovela “Ingerasul”, ce a fost difuzata ACASA. Ea a mai jucat in “Fuego en el Sangre”, interpretand-o pe Sara, “Rosalinda” si “Amy, la nina de la mochila azul”.
Inainte de a fi actrita, Nora a fost model  si a castigat cateva titlucir de Miss.

  5. Ana Maria Orozco


 Ana Maria Orozco, a devenit cunoscuta cu telenovela “Betty, cea urata”, unde a jucat rolul principal. Avand o audienta internationala, a continuat cu rolul lui Betty in serialul “Eco Moda”. Ea a primit premiul Eca pentru cea mai populara femeie a anului si i se atribuie premiul pentru cea mai buna actrita a anului cu rolul din “Yo soi Betty, la fea.”
 

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Draga mama
  135 min
  08:15 Favorul
  60 min
  09:15 Sarutul otravit
  60 min
  10:15 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:15 Mereu in gandul meu
  45 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies