16 ani ACASA: Top blonde din telenovele - GALERIE FOTO

16 ani ACASA: Top blonde din telenovele - GALERIE FOTO
Citeste mai mult despre: blonde, actrite, telenovele
Data publicarii: 27 Ianuarie 2014

Actritele din telenovelele de peste ocean se bucura de admiratie si respect pentru munca pe care o depun. Acestea apar in majoritatea productiilor de succes datorita telentului, dar si frumusetii lor care pare nemuritoare.

Unele sunt la inceput de drum, in schimb ce altele si-au facut deja un nume in industria telenovelelor, insa, indiferent de stadiul in care se afla cariera lor, le-am grupat pe actritele, cu par blond, intr-un top doar al lor.

1.    Edith Gonzalez este nascuta in Mexic si a devenit cunoscuta publicului roman in urma telenovelei  “Salome” care s-a bucurat de succes in tara noastra. Actrita a revenit pe micile ecreane in alte productii precum  “Padurea blestemata”, “O lume a fiarelor”, in care Edith a jucat primul rol negativ, “Pe cuvant de femeie” si “Dona Barbara”.

2.    Ana Layevska s-a nascut in Ucraina si s-a mutat impreuna cu familia ei in Mexic la varsta de noua ani. Ana a jucat in telenovele precum “Prima dragoste” alaturi de Anahi si Kuno Becker, dar celebritatea i-a fost adusa de serialul “Mama vitrega”. Alte doua productii in care apare Ana si care au fost difuzate in Romania sunt “Cele doua fete ale Anei” si “Impostoarea”.

3.    Aylin Mujica
este cubaneza, are 38 ani, este casatorita cu actorul Gabriel Valenzuela si are impreuna cu acesta trei copii. Chiar daca este mama, Aylin arata impecabil si  nu isi neglijeaza cariera artistica. Cele mai recente telenovele in care a jucat sunt “Fara sani nu exista paradis”, “Saracii copii bogati” si "Aurora".

4.    Michelle Vieth 
este celebra in Romania pentru rolurile de fata rea pe care le-a interpretat in telenovele precum “O lume a fiarelor” si “Mama vitrega”. Frumoasa mexicanca  a avut roluri de neuitat in seriale precum
Tradarea”, “Iubire cu chip rebel” si a mai putut fi vazuta si in "Clase 406".

5.    Sonia Smith are rezidenta in Miami, Florida si are dubla cetatenie: venezueleana si americana. Actrita este casatorita cu actorul Gabriel Porras, cu care a jucat in telenovela “Valeria”. Printre productiile in care a jucat Sonia si care au fost difuzate in Romania se numara “Destine furate” si “Aurora”.

6.Thalia, pe numele sau adevarat Ariadna Sodi Miranda, nascuta pe data de 26 august 1971, este o cantareata, producatoare, autoare si actrita de origine mexicana.Productiile in care actrita a jcat si care au fost cunoscute in Romania sunt: "Maria Mercedes", "Marimar", "Maria la del Barrio" si "Rosalinda"


Program Acasa TV
 • Miercuri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies