O gazdă Mâncare pe care și-a găsit nașul: „Ar fi bine să aduci la masă niște condimente... să o dregem”

O gazdă Mâncare pe care și-a găsit nașul: Ar fi bine să aduci la masă niște condimente... să o dregem
Citeste mai mult despre: Mancare pe care, concurenti mancare pe care
Autor: Alina Popa Data publicarii: 04 Iulie 2022

Astăzi se dă startul unei noi curse către premiul de 5.000 de lei în cadrul emisiunii Mâncare pe care! În fiecare zi de luni până vineri de la ora 20:00, Acasă, Monica Dumitru, Flavius Man, Sorin Baron, Diana Kovacs și Ramona Totanji se vor lupta pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. 

Concurenta care va deschide seria de cine delicioase este o tânără de 22 de ani, Monica Dumitru. Aceasta va opta pentru un meniu format din samosa cu legume, tocăniță vânătorească cu vită și sundae cu fudge de ciocolată. 

În ciuda eforturilor Monicăi de a-și răsfăța musafirii și de a găzdui o seară cu un ambient plăcut, unul dintre invitați se va folosi de orice prilej pentru a face comentarii mai puțin prietenoase. „Cred că tocănița ar fi fost mai bună dacă o făceai la ceaun”, „Ar fi bine sa aduci la masă niște condimente... să o dregem”, „Ai folosit cartofi noi. În această mâncare nu se folosesc cartofi noi” vor fi câteva dintre amendamentele lui Sorin. 

Nici surpriza nu va fi apreciată de concurentul nemulțumit: „Surpriza nu a fost deloc legată de masă, mi-aș fi dorit altceva. Până și o muzică populară mergea mai bine”, va declara Sorin. Atitudinea sa morocănoasă va stârni opinii diferite în rândul celorlalți participanți ai emisiunii: „E drăguț să avem un personaj ca el în emisiune”, va recunoaște Ramona în timp ce Flavius își va exprima părerea mai puțin bună despre acesta: „Este nevoie să deschizi un subiect și Sorin îți vine cu tot felul de explicații. Sunt utile, dar la un moment dat devin obositoare”. 

Cina se va încheia cu o jurizare ca la carte. Pentru a vedea ce note va primi Monica Dumitru din partea celor patru oaspeți, dar și cum se vor descurca restul concurenților în serile ce urmează, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Ma intorc la tine
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  180 min
  14:45 Lectii de viata
  60 min
  15:45 Inimi impietrite
  120 min
  17:45 Dragoste fara cuvinte
  135 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Rodeo si Julieta
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies