Ioana Ginghina - primul rol negativ pentru noua telenovela, "Ingeri Pierduti". Afla ce rol va avea si Alexandru Papadopol

Ioana Ginghina - primul rol negativ pentru noua telenovela, Ingeri Pierduti . Afla ce rol va avea si Alexandru Papadopol
Data publicarii: 15 Iulie 2013

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol revin din aceasta toamna ACASA, in noua telenovela “Ingeri pierduti”. Ioana va interpreta pentru prima oara un rol negativ de care e foarte mandra, iar sotul si colegul ei de platou, Alexandru va fi un consilier financiar.

Dupa ce au jucat impreuna in “Numai iubirea”, “Regina”, “Aniela”, “Iubire si onoare”, cei doi actori sunt din nou colegi. Ioana Ginghina este bucuroasa sa il aiba alaturi pe sotul sau in acest proiect, desi personajele lor nu se simpatizeaza.

“Am destul de multe secvente pe care le filmez cu Papi, in film personajele noastre nu se suporta si e mai bine asa.  Stefana Conache este primul meu personaj negativ si il consider o provocare. Este logodnica lui Alex (Ioan Isaiu), o femeie puternica, dar cicalitoare si extrem de geloasa, care are un singur tel: acela de a se marita cu barbatul iubit. Isi doreste sa isi atinga scopurile, insa ajunge sa calce pe cadavre in realizarea unor obiective. Stefana nu este neaparat un om rau, ci mai degraba dezorientat si neinteles, care ascunde in acelasi timp multe secrete”, declara actrita.

Alexandru Papadopol joaca rolul lui Emil, un consilier financiar, partenerul lui Alex (Ioan Isaiu). Acesta o place pe Cristina (Diana Dumitrescu) si incearca sa o cucereasca, insa nu are nicio sansa in fata lui Alex: “Emil este un om destul de direct, muncitor, este cel mai bun prieten al lui Alex, asociatul sau. E destul de rapace, multi l-ar considera un ticalos, dar are motivele lui sa actioneze astfel. Este o diferenta mare intre mine si personajul meu, dar incerc sa ma adaptez, deoarece personajele reactioneaza in functie de situatiile in care se afla”, spune Alexandru, promitandu-le telespectatorilor “o poveste interesanta si bine jucata”.

Sotia sa, Ioana Ginghina este fascinata de inteligenta, sinceritatea si inocenta copiilor. Astfel a creat MiniArtShow, un grup de ateliere creative si educative prin care cei mici isi dezvolta personalitatea, intelectul si imaginatia: “Pentru orice copil este tragic sa fie departe de parinti. Pe langa faptul ca sunt mama, lucrez cu copiii si stiu ca traumele care se creeaza in copilarie sunt de multe ori ireparabile”, spune Ioana. 

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol revin din aceasta toamna acasa, in noua productie romaneasca “Ingeri pierduti”, o telenovela plina de dragoste, drama, intriga si umor, o poveste despre viata.

 

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  165 min
Modifică setările cookies