Madalina Anea si Paul Diaconescu traiesc senzatii de neuitat la cursele de karting

Madalina Anea si Paul Diaconescu traiesc senzatii de neuitat la cursele de karting
Citeste mai mult despre: Madalina Anea, ingeri pierduti, Paul Diaconescu
Data publicarii: 13 Octombrie 2013

Ana (Madalina Anea), Tudor (Paul Diaconescu) si Cleo (Adelina Toma) s-au distrat si au trait impreuna senzatii de neuitat la cursele de karting, secvente pe care le-au filmat pentru telenovela Ingeri pierduti.

Pasionat de masini, pentru Paul Diaconescu a fost o reala bucurie sa filmeze pe o pista de karting: “Am fost foarte incantat cand am aflat ca avem de filmat cateva secvente la karting. La un moment dat, in timp ce filmam o cursa, m-am entuziasmat si am mers mai tare, iar Madalina s-a panicat si a inceput sa ma strige pe numele meu si nu al personajului, starnind amuzamentul intregii echipe! :)”, dezvaluie Paul Diaconescu.

Si pentru Madalina Anea, momentele petrecute la aceste filmari au fost incitante: “Mi-au placut foarte mult secventele filmate la karting. Am trait clipe intense, pline de adrenalina! Mi-ar fi placut sa conduc si eu, dar mi-a fost putin teama.”

Madalina Anea si Paul Diaconescu au imbinat utilul cu placutul la filmarile pentru “Ingeri pierduti”. Protagonistii telenovelei sunt pasionati nu numai de actorie, dar si de nenumarate activitati sportive, pe care le practica ori de cate ori timpul le permite, fie ca este vorba despre inot, baschet, patinaj, schi, sau sporturi extreme.

Madalina iubeste ciclismul, iar de-a lungul timpului a avut o intreaga colectie de biciclete: “Mie dintotdeauna mi-a placut ciclismul. Am avut cate o bicicleta la fiecare varsta, de cand eram foarte mica. De cate ori am timp, mai ales in weekend-uri, ador sa ma plimb cu bicicleta. Sportul este o ocupatie foarte buna si sanatoasa, asa ca incerc sa-i aloc cat de mult timp pot”, spune Madalina Anea.

Paul se poate mandri cu locul 1 la Finala Judeteana la tenis de Masa: “De cand sunt mic practic diverse sporturi si am avut parte de diferite provocari sportive. Cea mai intensa experienta a fost Finala Judeteana la Tenis de Masa pe echipe, care s-a desfasurat in sistem maraton. Dupa aproximativ 5 ore de joc efectiv, presiunea psihologica era una foarte intensa, dar am reusit sa castig, alaturi de colegul meu, locul I! :)”, povesteste Paul Diaconescu.

In timpul liber, cei doi iubiti joaca impreuna tenis de masa, unul dintre sporturile preferate ale lui Paul, iar Madalina este o adversara… “de temut”: “Odata cand jucam ping-pong acasa la Paul, afara, pe terasa, am dat in minge si aceasta a ricosat fix in intrerupator… si am stins lumina! :) S-a considerat punct pentru mine!”, povesteste amuzata Madalina Anea.

Secventele inedite cu Ana, Tudor si Cleo la karting, difuzate in episodul de luni, ii vor captiva si amuza pe fanii telenovelei “Ingeri pierduti”! Tot atunci, Simona (Diana Roman), o adolescenta cu o fire extrem de rebela, savarseste o actiune a carei consecinta o va urmari toata viata. Despre ce este vorba, telespectatorii vor afla urmarind luni, de la 20.30, telenovela romaneasca “Ingeri pierduti”, ACASA.

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Acea fata
  60 min
  09:00 Ingeri tacuti
  60 min
  10:00 Imbratisarea ta
  120 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Sa invingi regretul
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Imbratisarea ta
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Acea fata
  60 min
  22:00 Ingeri tacuti
  60 min
  23:00 Scorpionul
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Acea fata
  60 min
  02:00 Trei surori
  165 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Scorpionul
  45 min
  06:00 Aproape de iubire
  167 min
Modifică setările cookies