Clopotele de nunta au rasunat in toata capitala. Trei dintre cele mai urmarite cupluri mondene s-au casatorit

Clopotele de nunta au rasunat in toata capitala. Trei dintre cele mai urmarite cupluri mondene s-au casatorit
Citeste mai mult despre: nunta, casatorie
Data publicarii: 25 Iunie 2013

Sint sigura ca stiti cu totii filmul "Patru nunti si o inmormintare". Ei, bine, weekendul trecut ne-a adus foarte aproape de celebra comedie britanica. Lumea mondena ne-a oferit trei nunti, una mai frumoasa decit alta.

Am avut cununia Claudiei, fiica lui Victor Piturca, un eveniment la care s-a speculat ca socrul mic, adica selectionerul nationalei, ar fi fost nitel cam suparat. Am avut apoi fastuoasA si elegantA casatorie a milionarului Viorel Catarama cu medicul estetician Adina Alberts. Dar am avut si o nunta de argint care celebreaza o casnicie ce a implinit 25 de ani - cea dintre Monica Tatoiu si sotul sau, Victor.

Aflati acum care a fost cea mai eleganta mireasa, cel mai impunator mire dar si cea mai reusita petrecere.

Weekendul aceste clopotele de nunta au rasunat in toata capitala, trei dintre cele mai urmarite cupluri mondene si-au jurat credinta vesnica in fata altarului. Unii chiar a doua oara! Asa s-a intimplat, de pilda, cu Monica si Victor Tatoiu, un cuplu care si-a celebrat cei 25 de ani de casatorie printr-o nunta de argint. Victor a fost cel care s-a ocupat de organizare - el a ales verighetele si nasii si tot el s-a ocupat de invitatiile de nunta. Ba chiar a reusit sa slabeasca si 10 kilograme pentru a arata bine in costumul de ginere. Sarcina Monicai a fost sa-si aleaga rochia de mireasa, o misiune pe care aceasta a indeplinit-o cu succes.

Dupa trei ani petrecuti impreuna, Adina Alberts si Viorel Catarama au simtit ca este timpul sa-si oficializeze relatia. Totul s-a intimplat la resedinta din Snagov a omului de afaceri. Se zice ca mirii ar fi investit o mica avere pentru ca evenimentul ce sa fie unul memorabil si au planuit fiecare detaliu cu noua luni in avans. Adina si-ar fi comandat rochia tocmai din Londra

Un constrast in decorul romantic a fost Victor Piturca, care nu parea sa se simta in largul sau in rolul de socru mic. In schimb, nasul Cosmin Olaroiu parea sa se simta excelent iar tinuta aleasa a atras multe laude.

Al treilea cuplu care a mers la altar in acest weekend este format din Claudia, fiica selectionerului Victor Piturca, si alesul ei Mihai. Mirii au savurat fiecare clipa a uniunii lor si au hotarit ca momentul merita imortalizat pentru eternitate. Astfel, desi au fost discreti pana acum, cei doi indragostiti au permis jurnalistilor sa-i filmeze in ziua nuntii.
 

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Pe firul iubirii
  120 min
  08:00 Doctor de bine - Acasa
  30 min
  08:30 ProVerde
  30 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Dragostea pas cu pas
  120 min
  12:00 Numai langa tine
  170 min
  15:00 Pe firul iubirii
  120 min
  17:00 Lectii de viata
  60 min
  18:00 Povestea de pe insula
  120 min
  20:00 Regina
  90 min
  21:30 Dragoste in renovare
  120 min
  23:30 Numele meu e Riza
  60 min
  00:30 Regina
  90 min
  02:00 Doctor de bine - Acasa
  30 min
  02:30 ProVerde
  30 min
  03:00 Lectii de viata
  60 min
  04:00 Dragoste in renovare
  83 min
Modifică setările cookies