Clopotele de nunta au rasunat in toata capitala. Trei dintre cele mai urmarite cupluri mondene s-au casatorit

Clopotele de nunta au rasunat in toata capitala. Trei dintre cele mai urmarite cupluri mondene s-au casatorit
Citeste mai mult despre: nunta, casatorie
Data publicarii: 25 Iunie 2013

Sint sigura ca stiti cu totii filmul "Patru nunti si o inmormintare". Ei, bine, weekendul trecut ne-a adus foarte aproape de celebra comedie britanica. Lumea mondena ne-a oferit trei nunti, una mai frumoasa decit alta.

Am avut cununia Claudiei, fiica lui Victor Piturca, un eveniment la care s-a speculat ca socrul mic, adica selectionerul nationalei, ar fi fost nitel cam suparat. Am avut apoi fastuoasA si elegantA casatorie a milionarului Viorel Catarama cu medicul estetician Adina Alberts. Dar am avut si o nunta de argint care celebreaza o casnicie ce a implinit 25 de ani - cea dintre Monica Tatoiu si sotul sau, Victor.

Aflati acum care a fost cea mai eleganta mireasa, cel mai impunator mire dar si cea mai reusita petrecere.

Weekendul aceste clopotele de nunta au rasunat in toata capitala, trei dintre cele mai urmarite cupluri mondene si-au jurat credinta vesnica in fata altarului. Unii chiar a doua oara! Asa s-a intimplat, de pilda, cu Monica si Victor Tatoiu, un cuplu care si-a celebrat cei 25 de ani de casatorie printr-o nunta de argint. Victor a fost cel care s-a ocupat de organizare - el a ales verighetele si nasii si tot el s-a ocupat de invitatiile de nunta. Ba chiar a reusit sa slabeasca si 10 kilograme pentru a arata bine in costumul de ginere. Sarcina Monicai a fost sa-si aleaga rochia de mireasa, o misiune pe care aceasta a indeplinit-o cu succes.

Dupa trei ani petrecuti impreuna, Adina Alberts si Viorel Catarama au simtit ca este timpul sa-si oficializeze relatia. Totul s-a intimplat la resedinta din Snagov a omului de afaceri. Se zice ca mirii ar fi investit o mica avere pentru ca evenimentul ce sa fie unul memorabil si au planuit fiecare detaliu cu noua luni in avans. Adina si-ar fi comandat rochia tocmai din Londra

Un constrast in decorul romantic a fost Victor Piturca, care nu parea sa se simta in largul sau in rolul de socru mic. In schimb, nasul Cosmin Olaroiu parea sa se simta excelent iar tinuta aleasa a atras multe laude.

Al treilea cuplu care a mers la altar in acest weekend este format din Claudia, fiica selectionerului Victor Piturca, si alesul ei Mihai. Mirii au savurat fiecare clipa a uniunii lor si au hotarit ca momentul merita imortalizat pentru eternitate. Astfel, desi au fost discreti pana acum, cei doi indragostiti au permis jurnalistilor sa-i filmeze in ziua nuntii.
 

Program Acasa TV
 • Miercuri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies