Connect-R, pe punctul de a deveni tatic? Ce cred gurile rele despre casatoria sa

Connect-R, pe punctul de a deveni tatic? Ce cred gurile rele despre casatoria sa
Citeste mai mult despre: Connect R, casatorie, tatic
Data publicarii: 25 Iulie 2013

Versul cintat cu insistentza de Connect-R, "Mai da-te-n dragostea mea", pare a fi dat roade. Nu stim cui o fi adresat indemnul sau muzical, dar vestea care a inrosit astazi cablurile optice ale tabloidelor online este aceea ca artistul va deveni tatic

Zvonul creste in intensitate si ne dezvaluie o birfa si mai si. Se zice ca rebelul cintaret si noua lui iubita, si ea cintareata, s-ar fi casatorit deja in secret, tocmai pentru ca tinara Misha, in virsta de 22 de ani, ar fi insarcinata. Faptul ca artistul isi dorea cu ardoare un mini-Connect-R, e stiut inca de pe vremea in care acesta forma un cuplu cu Diana, femeia ce i-a fost alaturi 5 ani de zile si de care Connect-R s-a deconectat amoros la inceputul acestui an.

In urma cu cateva saptamani, Connect-R anunta oficial ca are o noua iubita si ca este indragostit de Mihaela Sotrocan, o tanara din Galati in varsta de 22 de ani, cantareata si ea. Surprinzator este faptul ca cei doi nici nu si-au declarat bine iubirea, ca presa a lansat zvonul potrivit caruia artistii s-ar fi casatorit. ConnectR nu a spus nici "DA" nici "BA", ci chiar a dat apa la moara tabloidelor, publicand pe contul lui de facebook fotografii in care apare imbracat la patru ace. Mesajul care insoteste imaginile este si el sugestiv si vorbeste despre un eveniment foarte important din viata cantaretului.

Graba lui ConnectR de a se insura i-a pus pe ganduri pe paparazzi, care i-au urmarit, pe acesta si pe noua lui iubita, pas cu pas. Acestia au si gasit o explicatie ce pare plauzibila: Misha ar fi insarcinata. Deocamdata, niciunul dintre protagonisti nu au dat vreo declaratie in acest sens, dar daca este adevarat, cu siguranta ConnectR este in extaz. Dintotdeauna si-a dorit un copil si, in timpul relatiei pe care a avut-o cu Diana Georgescu, nu a ratat nicio ocazie sa vorbeasca despre visul de a deveni tatic.

Dupa cinci ani de relatie, ConnectR a anuntat, sec, ca nu mai formeaza un cuplu cu Diana. Lumea s-a mirat, caci cei doi pareau fericiti impreuna. Locuiau impreuna, intr-o garsoniera si isi faceau multe planuri...

Connect-R visa cu ochii deschisi ca Diana Georgescu sa fie mama copiilor lui, asa ca a cerut-o in casatorie, sperand ca in curand vor avea o familie impreuna.

Chiar si dupa acest moment plin de romantism, ConnectR a continuat sa vorbeasca despre rolul de parinte ca despre cel mai minunat lucru pe care l-ar putea trai. O spunea cu voce tare, in toate interviurile, cu fiecare ocazie. Diana, in schimb, nu ii impartasea acest vis.

Astazi, ConnectR a luat-o de la inceput. Alaturi de o alta femeie. Iar daca zvonurile se vor dovedi a fi adevarate, atunci Misha este cea care ii va indeplini, in sfarsit, cel mai mare vis: acela de a deveni tatic.

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Jocurile sortii
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Pacate din iubire
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Pacate din iubire
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Jocurile sortii
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Draga mama
  120 min
  03:00 Jocurile sortii
  60 min
  04:00 Sarutul otravit
  60 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  164 min
Modifică setările cookies