Duckadam: "Multa lume spunea despre ea "Amanta lui Duckadam! Sta cu el pt bani!", iar eu, vai de capul meu, un sarantoc!" Ce l-a facut sa declare asta

Duckadam: Multa lume spunea despre ea Amanta lui Duckadam! Sta cu el pt bani! , iar eu, vai de capul meu, un sarantoc! Ce l-a facut sa declare asta
Citeste mai mult despre: Helmuth Duckadam, casatorie
Data publicarii: 08 Iulie 2013

"Multa lume spunea despre ea "Amanta lui Duckadam! Sta cu el pt bani!", iar eu, vai de capul meu, un sarantoc!"aceasta este declaratia de o sinceritate dezarmanta pe care o face astazi eroul de la Sevilla despre Alexandra, femeia care ii este sotie de sase ani si iubita de zece.

Nu le-a fost usor la inceput, caci oamenii comentau deseori diferenta de virsta de 20 de ani dintre ei. Iubirea le-a fost insa mai puternica.

Au ignorat rautatile si au mers inainte. Au trecut prin multe impreuna. Au depasit clipele grele in care Helmuth a fost supus de doua ori unor interventii chirurgicale si au devenit parintii unei fetite minunate, dupa luni bune de incercari care pe multi i-ar fi descurajat.

Nici nu e greu sa iti dai seama ca Helmuth si Alexandra Duckadam sunt extrem de fericiti impreuna. Ochii le sclipesc ca ai unor adolescenti, mai ales cand e prin preajma si micuta Julianne. Au trecut zece ani de cand stelistul a pus ochii pe frumoasa Alexandra. Se intampla in Arad, la Semlac, pe vremea cand fostul mare portar antrena o echipa locala. Ea si-a facut aparitia pe terenul de fotbal impreuna cu nepotelul ei.

Helmuth Duckadam a dat deoparte toate barfele, toate criticile. Era indragostit. Si, desi trecuse printr-o casnicie, a fost hotarat sa faca din nou marele pas si sa isi imparta viata cu frumoasa Alexandra. Si, desi mai avea doi copii mari din casatoria anterioara, eroul de la Sevilla si-a dorit ca proaspata sotie sa-i daruiasca o fetita.

Micuta Julianne, astazi in varsta de patru ani, a fost conceputa in America, unde cei doi au plecat imediat dupa ce si-au oficializat iubirea.

Si totusi exista un singur lucru ce umbreste uneori fericirea familiei Duckadam. Problemele de sanatate ale fostului mare portar stelist pe care le are de la varsta de 27 de ani si care au condus la intreruperea definitiva a carierei in fotbalul de performanta. Mai exact, un anevrism la bratul drept, capatat in urma unei lovituri puternice primita pe teren.

Program Acasa TV
 • Miercuri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies