Sanziana Buruiana i-a cucerit pe spanioli. Cum si-a petrecut vacanta in Spania

Sanziana Buruiana i-a cucerit pe spanioli. Cum si-a petrecut vacanta in Spania
Citeste mai mult despre: Sanziana Buruiana, Spania
Data publicarii: 09 Septembrie 2013

Ranita in inimioara, Sanziana Buruiana si-a cautat vindecarea sufleteasca pe meleaguri straine. Blonda si-a facut bagajul si a zburat pina in Spania, acolo unde, scaldata de valurile Mediteranei, a incercat sa uite complet de individul Ratzoi, cel care a facut-o sa se indragosteasca, apoi a "tradus-o" crud, iesind cu alta in club

Sanzi si-a expus cele doua bijuterii de pe piept care au facut-o cunoscuta - pe rotunjoarele Sanzi si Ana - pe nisipul fin al coastei iberice, acolo unde nu a dus deloc lipsa de admiratori. Chipesi urmasi ai lui Don Quijote, bronzati si musculosi, s-au intrecut la poze cu ea. "Gracias, gracias. Yo quiero... fructe de mare!", le-a spus, gratios, cum altfel?, blonda Sanziana... Claro che si! Don Quijote de la Mancha ar fi fost cu siguranta incintat de limba melodioasa a Sanzianei si ar fi poftit-o iute sa incalece pe a sa Rosinante. Nu e sigur insa ca blonda seniorita ar fi acceptat invitatia cavalerului, caci e pasionata de activitati atit de palpitante. Saptamina in care a stat in Spania, Sanzi a avut ocupatii ceva mai... relaxante.

Cu dulciuri si fructe de mare a incercat sa uite complet de Ratzoi, adica de iubitul de care s-a despartit abrupt in urma cu patru luni. L-a surprins atunci pe barbatul pe care-l visa drept sot in compania unei alte femei, cunoscuta prin pestrita lume mondena drept sosia Biancai Dragusanu. Furioasa ca partenerul a iesit in club cu alta, blonda a facut un scandal imens si a inceput sa arunce cu invective, pumni si picioare in toate partile. Chiar si in luxosul mijloc de transport, de doua sute de mii de euro, al iubitului Ratzoi. Totusi, soarele iberic n-a reusit sa ii aline complet suferinta amoroasa. Recent, Sanziana a fost surprinsa de paparazzi iesind din casa cu un aspect neingrijit si cu calcaiele murdare, iar tabloidele au concluzionat rapid ca nu si-ar fi revenit in totalitate dupa despartirea de Ratzoi.

Astfel de... "probleme personale" par sa o afecteze din ce in ce mai tare pe Sanzi. Tabloidele zic ca blonda se neglijeaza complet, ca nu o mai intereseaza deloc felul in care arata si ca, spre rusinea ei, poarta fuste foarte scurte fara sa-i pese ca picioarele ei sunt pline de celulita.

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Pe firul iubirii
  120 min
  08:00 Doctor de bine - Acasa
  30 min
  08:30 ProVerde
  30 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 O iubire irezistibila
  120 min
  12:00 Numai langa tine
  180 min
  15:00 Ajutor, ma indragostesc!
  120 min
  17:00 Lectii de viata
  60 min
  18:00 Povestea de pe insula
  105 min
  19:45 Regina
  105 min
  21:30 Un cuplu de exceptie
  120 min
  23:30 Numele meu e Riza
  60 min
  00:30 Regina
  120 min
  02:30 Doctor de bine - Acasa
  30 min
  03:00 ProVerde
  30 min
  03:30 Lectii de viata
  45 min
  04:15 Un cuplu de exceptie
  105 min
  06:00 Pariu cu destinul
  120 min
Modifică setările cookies