Tariceanu se pregateste de nunta. Cu cine urmeaza sa se casatoreasca la varsta de 61 de ani

Tariceanu se pregateste de nunta. Cu cine urmeaza sa se casatoreasca la varsta de 61 de ani
Citeste mai mult despre: Calin Popescu Tariceanu, casatorie, nunta
Data publicarii: 22 Iulie 2013

Calin Popescu Tariceanu ne-a surprins cu o declaratie in exclusivitate. Fostul premier ne-a vorbit despre a cincea calatorie a sa la starea civila si despre femeia care in curand ii va deveni sotie: Loredana Moise, o domnisoara cu 26 de ani mai tanara decat el.

Pana acum, cuplul a fost extrem de discret si a evitat sa se expuna in fatzA camerelor de filmat. Cand vine vorba, insa, despre copiii sai, Tariceanu se transforma total si nu mai conteneste cu povestile. Se mandreste enorm cu fiul sau cel mare, Calin JR, care-i calca pe urme. Pustiul de 17 ani este pasionat de raliuri si vrea sa se faca inginer de proiectare automobile.

De doi ani de zile, Calin Popescu Tariceanu traieste o poveste de iubire discreta alaturi de Loredana Moise, o creatoare de moda din Buzau. S-au cunoscut la o petrecere, la cateva luni de la divortul fostului premier, iar lucrurile au evoluat frumos intre ei. Si-au acordat tot timpul din lume si... au descoperit ca au pasiuni comune: printre acestea, se numara si pasiunea pentru masini. La cel mai recent eveniment care a adunat la un loc cele mai nervoase automobile, Calin Popescu Tariceanu a venit impreuna cu Loredana.

Multi nu au crezut in aceasta poveste de iubire, venita dupa un divort dureros. Si, totusi, ea a devenit foarte serioasa, in scurt timp. Atat de serioasa, incat Loredana Moise va fi, in curand, a cincea doamna Tariceanu.

Fostul premier nu isi va putea duce cea de-a cincea sotie decat in fata ofiterului starii civile. Din cauza celorlalte patru casatorii, Biserica nu ii mai permite sa faca juraminte si in fata lui Dumnezeu. Acest lucru nu este, insa, un impediment pentru Calin Popescu Tariceanu si pentru logodnica sa, Loredana. De altfel, cei doi planuisera sa se casatoreasca in aceasta vara, dar decesul mamei politicianului i-a determinat sa amane momentul.

Despre casatoria cu numarul 5 se cunosc putine informatii ca, de altfel, despre toate celelalte casnicii. Calin Popescu Tariceanu a preferat intotdeauna sa-si tina viata privata departe de lumina reflectoarelor. Doar casnicia cu Ioana Tariceanu a fost expusa mass-media din cauza functiei detinute la acea vreme. Acum, el si Loredana adopta aceeasi discretie. Nu dau declaratii impreuna, nu fac gesturi publice de iubire si chiar si imaginile cu cei doi plimbandu-se pe strada sunt putine.

Cand vine vorba despre cei doi baieti ai sai, dintr-o data, fostul prim-ministru devine foarte vorbaret. Calin Jr. are, deja, 17 ani, si e innebunit dupa masini, ca si tatal sau. Concureaza impreuna la raliuri, iar baiatul ar vrea sa si lucreze in domeniu.
 

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies