A-7-a taietura si un kilogram de silicon 

A-7-a taietura si un kilogram de silicon
Data publicarii: 30 Aprilie 2014

Unii medici spun ca interventia pe care "Querida" a suferit-o in cursul zilei de astazi este una destul de periculoasa. Ziarele au scris ca multi doctori chiar au refuzat sa o opereze pe fosta sotie a lui Pepe, tocmai din cauza numarului mare de interventii suferite de ea la sini in ultimii ani. Oana si-a asumat insa toate riscurile. 

Pentru ca Oana si-a operat deja sanii de sase ori, este clar ca in zona bustului are cel putin 12 incizii, cite sase de fiecare parte. Din acest motiv, spun prietenele ei, acum, cel de-al saptelea implant cu silicon ii va fi facut "Queridei" prin mamelon, iar interventia va fi realizata cu ajutorul laserului. 

In urma cu zece ani, Oana Zavoranu se afisa in fata oamenilor exact asa cum a lasat-o mama natura, fara pic de retus. Pe atunci, "Querida" nici nu vroia sa auda de interventiile estetice, daca acestea nu erau absolut necesare. 

La scurt timp insa Oana Zavoranu si-a schimbat viziunea si a intrat in randul femeilor care apeleaza la artificii pentru a arata bine. Prima interventie estetica a brunetei a fost la sani. De atunci si pana astazi, bustul brunetei a mai ajuns pe mina chirurgilor esteticieni de sase ori. Iar Oana, mandra foc de implanturile ei, si-a expus sanii pe orisiunde a putut. 

O veterana a operatiilor estetice, Zavoranca a intrat si in atentia tabloidelor, care au scris ca ar fi chiar cea mai retusata vedeta din Romania. Se zvoneste ca bruneta nu si-ar fi operat doar sanii, ci ca si-ar fi conturat ochii cu un machiaj semipermanent, ca ar fi apelat la un peeling chimic pentru a avea o fata mult mai stralucitoare si mai curata, ca si-ar fi ingrosat gleznele cu implanturi de grasime proprie pentru a avea picioare perfecte si ca si-ar fi facut liposuctie pentru a inlatura depunerile de grasime. Pentru toate aceste retusuri, se zvoneste ca bruneta ar fi cheltuit cel putin 2000 de euro, fara sa punem la calcul cele sapte operatii de la sani. 

Presa atrage atentia, citind surse medicale, ca Oana Zavoranu ar fi trebuit sa se gandeasca de zece ori inainte sa urce pe masa de operatie. Tabloidele isi fac griji ca nu cumva "Querida" sa pateasca acelasi lucru ca Tian Hui, al carui caz a devenit celebru in toata lumea. Dupa ce s-a operat la sani, chinezoaica in varsta de 39 de ani a depistat cu stupoare ca implanturile ei  au inceput sa migreze prin tot corpul. Unul a ajuns la spate, iar altul in zona stomacului.

Chiar daca este contienta de riscurile la care se expune, Oana Zavoranu a decis sa continue cu cea de-a saptea operatie. Daca totul va decurge bine, fara nicio complicatie, bruneta va putea sa paraseasca spitalul in cursul zilei de maine. 

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  135 min
  08:15 Favorul
  60 min
  09:15 Sarutul otravit
  60 min
  10:15 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:15 Mereu in gandul meu
  45 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Draga mama
  135 min
Modifică setările cookies