Trucuri prin care poti avea sani superbi si un posterior de invidiat VIDEO

Trucuri prin care poti avea sani superbi si un posterior de invidiat VIDEO
Citeste mai mult despre: lenjerie intima, Catalin Botezatu, push-up
Data publicarii: 02 August 2013

Decolteurile dupa care intorc privirea mai toti barbatii sunt de foarte multe ori rezultatul unor trucuri de care se folosesc doamnele: sutienele cu push-up. Aceasta metoda simpla de a-ti mari sanii ieftin si fara dureri nu mai este o noutate, dar garanteaza o aparitie de senzatie.

Pentru satisfacerea cerintelor doamnelor, dar si a domnilor carora le place sa le admire, producatorii de lenjerie intima au scornit sutienul cu SUPER-push-up. Adica, efectul de implant cu silicon este garantat si pentru cei mai timizi sani.

Pentru a fi la moda in 2013, este obligatoriu sa ne orientam catre lenjeria modelatorie. Nu este o noutate in domeniu, dar la 60 de ani de la aparitie, articolele din aceasta gama revin in forta anul acesta. Totul pentru a le ajuta pe doamne sa aiba o silueta frumoasa si niste rotunjimi armonios conturate si sa potenteze sexualitatea. Insa dincolo te toate aceste atuuri, lenjeria modelatoare mai are ca scop si mascarea unor defecte din categoriile colacei si aripioare inestetice. Totusi, in 2013, tendintele pentru lenjerie sunt variate. Se poarta culorile aprinse, croiurile retro, dantela.

O veste buna a venit si pentru femeile care nu beneficiaza de un posterior bombat si care nu-si doresc sa apeleze la implanturi pentru fese. Trucul chiloteilor cu push-up pentru fesieri este unul cate se poate de sigur si care nu implica niciun risc.

Aparitia silicoanelor a fost o binecuvantare pentru toate frumoasele care-si doreau o circumferinta remarcabila a bustului. S-ar putea spune ca azi sint pe cale de a deveni un must have al divelor de pretutindeni. Pentru cele care nu-si  permit luxul unor implanturi de mii de euro, exista insa varianta de maximum 50 de dolari: push up-ul. Pana la urma rezultatul este unul similar. Totusi, atunci cand doamnele se dezbraca, pacaleala iese la iveala in cazul unui astfel de sutien ingenios. Cu toate astea, n-am auzit de cazuri de barbati care sa se plinga. Pina la urma, lenjeria miraculoasa sau sanii siliconati sunt "minciunile apetisante" care ne fac viata mai frumoasa.

E clar, lenjeria intima este o chestiune serioasa. Se investesc bani, emotii si sentimente in ea. Si n-o fac numai femeile, ci si barbatii dornici sa impresioneze. Designerul Catalin Botezatu si-a dorit si el o bucata din piata lenjeriei trucate si, in urma cu citiva ani, a creat o colectie de chiloti barbatesti cu push-up. Cu ajutorul citorva bucatele de burete bine plasate, Bote ii face pe masculi sa para mai dotati decit sunt in realitate.
 

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Acea fata
  60 min
  09:00 Ingeri tacuti
  60 min
  10:00 Imbratisarea ta
  120 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Sa invingi regretul
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Imbratisarea ta
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Acea fata
  60 min
  22:00 Ingeri tacuti
  60 min
  23:00 Scorpionul
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Acea fata
  60 min
  02:00 Trei surori
  165 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Scorpionul
  45 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies