Stupoare: a fugit la "amantul" inchis

Stupoare: a fugit la amantul inchis
Data publicarii: 29 Aprilie 2014

Joi seara, la doar cateva zile de la sosirea in Romania, Valentina a fost surprinsa gonind spre penitenciarul Poarta Alba. Se grabea, zice site-ul cancan.ro, sa-l viziteze pe Cristi Borcea la noul sau domiciliu. Potrivit gazetelor, frumoasa blonda ar fi petrecut mai bine de o ora in incinta inchisorii pentru ca, la plecare, sa urce direct in masina puscariasului Borcea, condusa de soferul acestuia. Aceasta intilnire pare sa confirme legatura speciala dintre Valentina si fostul sef dinamovist si pune paie pe foc zvonurilor care insinuau ca tocmai un presupus amor extraconjugal intre cei doi ar fi fost motivul pentru care s-ar fi destramat casnicia ei cu Boureanu. Birfele aparusera inca inainte de anuntul privitor la divort si pe vremea aceea, politicianul insusi considera speculatiile aberante.

Astazi, Pelinel si Boureanu nu mai sunt impreuna. Fiecare a luat-o pe drumul sau, daca e sa dam crezare declaratiilor politicianului. Destul de ciudat, par a spune si cei apropiati. Luminitei, fosta antrenoare de firness a Valentinei si buna prietena a acesteia, crede ca sentimentele inca exista intre cei doi si ca ruptura dintre ei s-ar fi produs inca de anul trecut.

Luminita a fost extrem de apropiata de Valentina in perioada in care niciun norisor nu se adunase deasupra casniciei ei cu Cristi Boureanu. Au petrecut impreune vacante, i-a cunoscut pe cei doi ca oameni.

Dragoste, dau de inteles tabloidele, ar exista de o buna perioada de vreme sin intre Valentina si celalalt Cristi, Borcea. E cunoscut faptul ca fostul boss din Stefan cel Mare si Cristian Boureanu erau destul de apropiati si - zic aceleasi gazete - cei doi obisnuiau sa-si petreaca vacantele impreuna, alaturi de familii. Fie in SUA, pe la resedinta din Miami a dinamovistului, fie prin Mediterana, pe iahtul aceluiasi Borcea. Asa ar fi ajuns condamnatul de azi sa o cunoasca mai bine pe Valentina. Cert este ca intilnirile dintre cele doua familii erau destul de dese, iar in 2009, de pilda, la evenimentele mondene importante pentru cuplul de atunci Mihaela - Cristi Borcea, sotii Boureanu erau mai mereu prezenti. 

Vizita facuta recent de Valentina detinutului Borcea a deschis insa un lant intreg de speculatii. Unele scenarii sint de-a dreptul halucinante si fac din puscariasul Borcea, cel care isi va petrece urmatorii sase ani inchis in compania unor barbati periculosi, un adevarat Don Juan. Astfel, circula zvonuri ca fostul sef dinamovist si-ar fi inselat fosta sotie, pe Mihaela, nu doar cu actuala nevasta, Alina, ci si cu Valentina Pelinel. Unii zic ca omul ar fi fost implicat intr-o relatie cu doamna Boureanu cu mult timp inainte de nunta cu Alina.

Anul trecut, in octombrie, Pelinel si Boureanu pareau mai indragostiti ca oricind. Tocmai se intorsesera atunci dintr-o vacanta de vis petrecuta in Statele Unite, in salbaticie. Nu parea ca va fi ultima lor escapada in cuplu. 

De-a lungul timpului, au existat si alte speculatii in ceea ce ii priveste pe cei doi. S-a spus, spre exemplu, ca sotii Boureanu ar fi plecat din tara ca sa evite anumite neplaceri financiare. Ca ar fi imprumutat peste sase milioane de euro de la banca, ba chiar ca ar fi pierdut deja vreo patru terenuri in contul unui credit nerambursat. Totusi, intorsi in Romania, Valentina si Cristi pareau relaxati si isi faceau planuri de viitor. 

Asa cum au aratat paparazzii, acum o femeie libera, Valentina Pelinel nu l-a ignorat pe prietenul Cristi Borcea. Chiar daca vizita ei nu face decit sa alimenteze zvonurile picante, cei care o cunosc indeaproape exclud o relatie amoroasa intre cei doi si cred ca despre iubire adevarata nu se poate vorbi decit in cazul fostei casnicii a blondei cu politicianul Boureanu.

 

 
 

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  135 min
  08:15 Favorul
  60 min
  09:15 Sarutul otravit
  60 min
  10:15 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:15 Mereu in gandul meu
  45 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Draga mama
  135 min
Modifică setările cookies