Zestrea amoroasa a domnitei Raicu 

Zestrea amoroasa a domnitei Raicu
Data publicarii: 24 Aprilie 2014

Viata amoroasa a Andreei Raicu a fost mereu un subiect despre care presa a relatat indelung. Toate relatiile i-au fost dezbatute de tabloide, iar jurnalistii au fost neincetat pe urmele vedetei. Faptul ca in ultima vreme aceasta a refuzat sa mai vorbeasca despre chestiunile intime, i-a starnit si mai tare pe ziaristi. Cei de la revista Ciao, spre exemplu, sustin ca au facut sapaturi si ca au aflat despre bruneta ca s-ar iubi de ceva vreme cu un barbat insurat, care are doi copii. Potrivit aceleiasi reviste, actualul iubit al Andreei ar avea 40 de ani si ar fi un corporatist scolit in strainatate. Paparazzi au tras concluzia ca barbatul respectiv este iubitul ei, dupa ce l-au surprins pe acesta intrand, pe inserat, in casa ei si iesind spre dimineata.

Zvonul potrivit caruia Andreea Raicu ar trai alaturi de un barbat insurat, intriga multa lume. Si asta pentru ca nu demult, chiar bruneta vorbea despre moralitatea pe care familia i-a insuflat-o.

O alta relatie indelung comentata a fost cea pe care Andreea a avut-o cu Horia Tecau. Bruneta si celebrul tenisman pareau sa se iubeasca, insa in ultimul an relatia lor devenise una... la distanta. El era mai tot timpul plecat, in turnee, in timp ce ea se ocupa de treburile din Romania. Dupa ce despartirea a devenit oficiala, Andreea a marturisit ca, de fapt, nici nu se potriveau.

Cristian Chivu si Tudor Chirila sunt alti doi barbati celebri care au intrat in viata Andreeei Raicu, la un moment dat. Focul pasiunii dintre ea si fotbalist s-a stins dupa un an de zile. Dar, in viata ei a aparut Tudor Chirila, barbatul despre care lumea incepuse sa creada ca o va duce pe bruneta la altar. Dupa cinci ani, insa, relatia s-a incheiat.

De curand, jurnalistii au aflat ca Andreea s-ar fi iubit, pentru o scurta perioada, si cu Frank Collin, barbatul care este casatorit, cam de cinci ani, cu Maria Marinescu si care momentan se afla la inchisoare. Frank ar fi cerut-o si el in casatorie pe Andreea. In timp ce el a negat faptul ca ar fi vrut sa se insoare cu bruneta, Andreea a parut chiar deranjata de acest zvon. 

Anul acesta, vedeta a fost surprinsa si cu Cristian Furdi, fostul iubit al lui Carmen Negoita. Cei doi si-au petrecut seara la un eveniment monden, iar la final, barbatul a condus-o acasa. 

Pe lista sentimentala a Andreei s-ar mai afla trei barbati, poate nu la fel de celebri, dar potenti din punct de vedere financiar: Calin Mailat, Tudor Vasile si Robert Redeleanu. Cum arata totusi barbatul ideal in viziune ei, nu stim. Deocamdata, presa de scandal este preocupata sa afle mai multe despre barbatul casatorit cu care bruneta ar avea acum o relatie.

 

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  135 min
  08:15 Favorul
  60 min
  09:15 Sarutul otravit
  60 min
  10:15 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:15 Mereu in gandul meu
  45 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Draga mama
  135 min
Modifică setările cookies