Andive umplute

Andive umplute
Citeste mai mult despre: Andive umplute, Reteta de ACASA
Data publicarii: 08 Aprilie 2010

Ingrediente
4 andive frumoase , 1 lamiie , 1 ceapa, unt, 200 g carne de porc, 1 ou, patrunjel , pesmet, 1 pahar vin alb,  1 pahar supa de carne, 8 felii subtiri de kaizer afumat , sos de rosii, sare, nucsoara si piper .

Mod de preparare
Andivele curatate de frunzele de la exterior, spalate si taiate in doua pe lungime si cu miezul scos se stropesc cu zeama de lamiie si se pudreaza cu sare.  Ceapa taiata marunt se caleste in unt cu miezul de andiva . Se amesteca totul cu condimente, cu carnea taiata cubulete mici , patrunjel tocat, ou si un praf de pesmet. Se umplu  cu acest amestec andivele, se pun apoi una peste alta , dindu-se forma initiala a unei andive . Se infasoara cu 2 felii de kaizer si se pun intr-un vas uns cu unt , pentru cuptor. Se toarna peste vinul , supa si 1 cescuta sos de rosii . Se sareaza pipereaza si se lasa la cuptor 25 minute.

Program Acasa TV
  • Joi
  • 05:45 Flori insangerate S2
    120 min
    07:45 Speranta si mandrie
    75 min
    09:00 Inimi singuratice
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Vise desenate
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Vremea iubirii
    60 min
    17:00 Dragostea vietii mele
    105 min
    18:45 Flori insangerate S2
    120 min
    20:45 Speranta si mandrie
    75 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Inimi singuratice
    75 min
    00:15 Dreptul la iubire
    60 min
    01:15 Flori insangerate S2
    105 min
    03:00 Capcana razbunarii
    90 min
    04:30 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:00 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    05:45 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies