Andive umplute

Andive umplute
Citeste mai mult despre: Andive umplute, Reteta de ACASA
Data publicarii: 08 Aprilie 2010

Ingrediente
4 andive frumoase , 1 lamiie , 1 ceapa, unt, 200 g carne de porc, 1 ou, patrunjel , pesmet, 1 pahar vin alb,  1 pahar supa de carne, 8 felii subtiri de kaizer afumat , sos de rosii, sare, nucsoara si piper .

Mod de preparare
Andivele curatate de frunzele de la exterior, spalate si taiate in doua pe lungime si cu miezul scos se stropesc cu zeama de lamiie si se pudreaza cu sare.  Ceapa taiata marunt se caleste in unt cu miezul de andiva . Se amesteca totul cu condimente, cu carnea taiata cubulete mici , patrunjel tocat, ou si un praf de pesmet. Se umplu  cu acest amestec andivele, se pun apoi una peste alta , dindu-se forma initiala a unei andive . Se infasoara cu 2 felii de kaizer si se pun intr-un vas uns cu unt , pentru cuptor. Se toarna peste vinul , supa si 1 cescuta sos de rosii . Se sareaza pipereaza si se lasa la cuptor 25 minute.

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 Iubitul meu, printul
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Mama
    120 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Iubire si razbunare
    120 min
    00:00 Gustul infrangerii
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Mama
    120 min
    04:00 Iubitul meu, printul
    105 min
    05:45 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies