Ingrediente (pentru 6-7 borcane de 800 g):
700 g ardei gras rosu
700 g ardei gras verde
700 g ardei gras galben
2 lamai verzi (limette)
10 catei de usturoi
4 linguri de maghiran proaspat
Pentru bait
1 plic Pikant fix iute de la Dr. Oetker
350 ml vin alb sec
350 ml otet
1,5 L apa
250 g zahar
1 lingurita boabe de mustar
Mod de preparare:
Se spala si se curata ardeii. Se lasa la uscat si se taie in bucati mari.
Lamaile verzi se taie in rondele. Usturoiul se curata si se taie felii subitiri. Toate legumele se aseaza in borcane peste care se adauga frunzele de maghiran spalate si rupte.
Continutul plicului de Pikant fix se amesteca cu restul ingredientelor pentru bait si se pun la fiert, lasand sa clocoteasca 5 minute. Compozitia rezultata se toarna fierbinte peste legumele din borcane, dupa care se infileteaza capacele si se pun la loc intunecat si racoros.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|