Ingrediente (pentru 6-7 borcane de 800 g):
700 g ardei gras rosu
700 g ardei gras verde
700 g ardei gras galben
2 lamai verzi (limette)
10 catei de usturoi
4 linguri de maghiran proaspat
Pentru bait
1 plic Pikant fix iute de la Dr. Oetker
350 ml vin alb sec
350 ml otet
1,5 L apa
250 g zahar
1 lingurita boabe de mustar
Mod de preparare:
Se spala si se curata ardeii. Se lasa la uscat si se taie in bucati mari.
Lamaile verzi se taie in rondele. Usturoiul se curata si se taie felii subitiri. Toate legumele se aseaza in borcane peste care se adauga frunzele de maghiran spalate si rupte.
Continutul plicului de Pikant fix se amesteca cu restul ingredientelor pentru bait si se pun la fiert, lasand sa clocoteasca 5 minute. Compozitia rezultata se toarna fierbinte peste legumele din borcane, dupa care se infileteaza capacele si se pun la loc intunecat si racoros.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|