Berbecut la cuptor

Berbecut la cuptor
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 14 Octombrie 2010

Ingrediente: 
1 pulpa de berbecut, 1 kg cartofi mici, 3 cepe tocate, 1 fir de praz feliat, cimbru si patrunjel, verde, 2 cani apa, sare, piper, usturoi,  200 g rosii mici

Mod de preparare:
Se fierbe carnea cu os cu tot si cind se desprinde usor se dezoseaza .
Intr-un vas pentru cuptor, cu capac, se aseaza ceapa tocata, jumatate din cartofi, decojiti si taiati mare, carnea, sare si piper, patrunjel si cimbru, prazul tocat, alt rind de cartofi,  usturoi taiat pe jumatate.Se imprastie rosioarele  si iarasi cimbru si patrunjel . Se acopera cu zeama de la carne si daca mai este nevoie cu apa, se pune capacul si se lasa la fiert, la foc mic, chiar si doua ore.

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Flori insangerate S3
    105 min
    07:45 Inimi de cenusa
    60 min
    08:45 Drumul catre Soare
    75 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Jocuri de putere si pasiune
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Curajul de a te iubi
    120 min
    19:00 Flori insangerate S3
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    60 min
    01:00 Flori insangerate S3
    105 min
    02:45 Trei surori S3
    90 min
    04:15 Doctorul casei
    60 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Santa Diabla
    120 min
Modifică setările cookies