Bezele cu capsuni

Bezele cu capsuni
Data publicarii: 12 Mai 2010

Ingrediente:
6 albusuri
250 g capsuni
2 plicuri praf pentru Frisca de la Dr. Oetker
200 ml lapte rece
1 plic zahar Vanilat Bourbon
3 picaturi esenta de vanilie de la Dr. Oetker
300 g zahar pudra
Sos de ciocolata pentru décor

Mod de preparare:
Se bat albusurile pana se obtine o spuma tare. In spuma de ou se adauga treptat plicul de zahar Vanilat Bourbon, vanilia, jumatate din cantitatea de zahar pudra si apoi a doua jumatate, amestecand continuu. Cu ajutorul unui cornet, se formeaza bezelele in tava tapetata cu hartie de copt si se coc timp de 90 de minute, la foc minim (eventual cu usa cuptorului deschisa). Se lasa la racit in cuptor.

Se prepara frisca conform instructiunilor de pe ambalaj cu 100 ml lapte in loc de 150 ml si apoi se adauga capsunile taiate in bucatele. Cu aceasta frisca se lipesc bezelele 2 cate 2 si se aseaza pe un platou.
La final se orneaza cu sos de ciocolata de la Dr. Oetker.

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 Iubitul meu, printul
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Mama
    120 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Iubire si razbunare
    120 min
    00:00 Gustul infrangerii
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Mama
    120 min
    04:00 Iubitul meu, printul
    105 min
    05:45 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies