Ingrediente:
6 albusuri
250 g capsuni
2 plicuri praf pentru Frisca de la Dr. Oetker
200 ml lapte rece
1 plic zahar Vanilat Bourbon
3 picaturi esenta de vanilie de la Dr. Oetker
300 g zahar pudra
Sos de ciocolata pentru décor
Mod de preparare:
Se bat albusurile pana se obtine o spuma tare. In spuma de ou se adauga treptat plicul de zahar Vanilat Bourbon, vanilia, jumatate din cantitatea de zahar pudra si apoi a doua jumatate, amestecand continuu. Cu ajutorul unui cornet, se formeaza bezelele in tava tapetata cu hartie de copt si se coc timp de 90 de minute, la foc minim (eventual cu usa cuptorului deschisa). Se lasa la racit in cuptor.
Se prepara frisca conform instructiunilor de pe ambalaj cu 100 ml lapte in loc de 150 ml si apoi se adauga capsunile taiate in bucatele. Cu aceasta frisca se lipesc bezelele 2 cate 2 si se aseaza pe un platou.
La final se orneaza cu sos de ciocolata de la Dr. Oetker.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|