Bezele cu capsuni

Bezele cu capsuni
Data publicarii: 12 Mai 2010

Ingrediente:
6 albusuri
250 g capsuni
2 plicuri praf pentru Frisca de la Dr. Oetker
200 ml lapte rece
1 plic zahar Vanilat Bourbon
3 picaturi esenta de vanilie de la Dr. Oetker
300 g zahar pudra
Sos de ciocolata pentru décor

Mod de preparare:
Se bat albusurile pana se obtine o spuma tare. In spuma de ou se adauga treptat plicul de zahar Vanilat Bourbon, vanilia, jumatate din cantitatea de zahar pudra si apoi a doua jumatate, amestecand continuu. Cu ajutorul unui cornet, se formeaza bezelele in tava tapetata cu hartie de copt si se coc timp de 90 de minute, la foc minim (eventual cu usa cuptorului deschisa). Se lasa la racit in cuptor.

Se prepara frisca conform instructiunilor de pe ambalaj cu 100 ml lapte in loc de 150 ml si apoi se adauga capsunile taiate in bucatele. Cu aceasta frisca se lipesc bezelele 2 cate 2 si se aseaza pe un platou.
La final se orneaza cu sos de ciocolata de la Dr. Oetker.

Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    08:00 Inimi de cenusa
    60 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Rasarit
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Darul iubirii
    120 min
    19:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    60 min
    01:00 Inimi singuratice
    180 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    04:15 Trei surori S3
    105 min
    06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
Modifică setările cookies