Ingrediente:
100 g stafide brune,
½ cana cu lapte de soia Inedit cu gust de vanilie,
100 g nuca macinata
1 plic Finesse coaja rasa de lamaie
2 linguri fulgi de cocos
3 linguri musli Vitalis cu 40% fructe de la Dr. Oetker
30 ml esenta de rom de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Stafidele se inmoaie in laptele amestecat cu rom timp de 20 de minute, apoi se dau prin masina de tocat. Se adauga nuca macinata si Finesse coaja de lamaie. Musli se macina si se adauga in compozitie. Se modeleaza bilute de marimea unei nuci, care se tavalesc prin nuca de cocos, dupa care se aseaza pe un platou.
Inainte de servire, se tin la frigider 30-40 minute.
05:45 | Flori insangerate S3 120 min
|
---|---|
07:45 | Speranta si mandrie 75 min
|
09:00 | Inimi singuratice 60 min
|
10:00 | Inima tradata 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
14:00 | Dallas 60 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Vremea iubirii 60 min
|
17:00 | Marea si marea iubire 105 min
|
18:45 | Flori insangerate S3 120 min
|
20:45 | Speranta si mandrie 75 min
|
22:00 | Dallas 60 min
|
23:00 | Inimi singuratice 75 min
|
00:15 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:15 | Flori insangerate S3 120 min
|
03:15 | Fie ce-o fi! 90 min
|
05:30 | Flori insangerate S3 120 min
|