Ingrediente:
100 g stafide brune,
½ cana cu lapte de soia Inedit cu gust de vanilie,
100 g nuca macinata
1 plic Finesse coaja rasa de lamaie
2 linguri fulgi de cocos
3 linguri musli Vitalis cu 40% fructe de la Dr. Oetker
30 ml esenta de rom de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Stafidele se inmoaie in laptele amestecat cu rom timp de 20 de minute, apoi se dau prin masina de tocat. Se adauga nuca macinata si Finesse coaja de lamaie. Musli se macina si se adauga in compozitie. Se modeleaza bilute de marimea unei nuci, care se tavalesc prin nuca de cocos, dupa care se aseaza pe un platou.
Inainte de servire, se tin la frigider 30-40 minute.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | O vara de vis 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 135 min
|
04:15 | O vara de vis 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|