Ingrediente:
130 g margarina 
2 plicuri zahar pudra  cu gust de vanilie de la Dr. Oetker( 160 g)
1 plic  lapte praf de la Dr. Oetker (130 g) 
50 g alune de padure intregi prajite.
2 linguri Cacao de la Dr. Oetker
50 g fulgi de cocos
Mod de preparare:
Margarina, zaharul, laptele praf se amesteca cu spiralele de la mixer pana devine o pasta groasa, omogena. Jumatate din pasta se amesteca cu cacaua. 
Apoi se modeleaza cu mana bilute, folosind aluat din ambele compozitii si in mijloc se aseaza cate o aluna de padure. Bilutele se rostogolesc prin fulgii de cocos, se aseaza pe un platou si se tin la frigider 2 ore inainte de servire.
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min | 
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min | 
| 10:00 | Inima tradata 60 min | 
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min | 
| 12:00 | Dreptul la iubire 60 min | 
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min | 
| 14:00 | Dallas 60 min | 
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min | 
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min | 
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min | 
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min | 
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 22:00 | Dallas 60 min | 
| 23:00 | Drumul catre Soare 75 min | 
| 00:15 | Dreptul la iubire 45 min | 
| 01:00 | Flori insangerate S3 120 min | 
| 03:00 | Trei surori S3 105 min | 
| 04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min | 
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min | 
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
