Budinca cu ciuperci

Budinca cu ciuperci
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 21 Octombrie 2009

Ingrediente
500 g ciuperci, 60 g unt, 1 lingurita ceapa rosie razuita, 200 ml lapte, 1 lingura faina, 100 ml smantana, 2 galbenusuri, 100 g carne afumata, 100 g cascaval ras, sare, piper macinat, zeama de lamaie, patrunjel verde.

Mod de preparare
Ciupercile curatate si feliate se calesc in 40 g unt , cu ceapa, se condimenteaza cu sare, piper si patrunjel verde.
Se pregateste separat , din untul ramas, faina si lapte, un sos besamel. Se ia de pe foc, se adauga smantana, galbenusurile si carna afumata taiata fideluta. Se sareaza si se da gust cu cateva picaturi de zeama de lamaie. Se amesteca cu ciupercile, se presara cascavalul ras si se da la cuptor.

 

 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 Scantei peste Brooklyn
    120 min
    12:00 Pacate din iubire
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Sarutul otravit
    120 min
    20:00 Mostenirea
    120 min
    22:00 Favorul
    120 min
    00:00 Lectii de viata
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Fie ce-o fi!
    135 min
    04:15 Scantei peste Brooklyn
    105 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies