Budinca de carne cu spanac si loboda

Budinca de carne cu spanac si loboda
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 29 Aprilie 2010

Ingrediente
500 g carne tocata de vitel
½ cana orez fiert
2 oua
1 rosie
1 ceasca suc de rosii
300 g frunze de spanac si loboda alba
sare
piper
maghiran
marar
oregano
ienibahar
ulei
costita afumata

Mod de preparare
Carnea tocata se amesteca cu orezul fiert, la care se adauga condimentele, avind grija sa nu exageram. Un vas de cuptor se unge cu ulei si se imbraca cu frunze de spanac si loboda care au fost oparite. Se acopera cu un strat de carne, fasii se afumatura, iar un rand de frunze si se continua pana se termina ingredientele, ultimul strat fiind de frunze. Se aseaza felii de rosii si suc de rosii amestecat cu oua batute spuma. Se lasa la cuptor, dupa care se serveste cu smantana si marar proaspat.
 

 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Santa Diabla
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025
    60 min
    10:00 Spre Anglia, cu dragoste
    120 min
    12:00 Pacate din iubire
    180 min
    15:00 Santa Diabla
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Sarutul otravit
    120 min
    20:00 Mostenirea
    120 min
    22:00 Acea fata
    120 min
    00:00 Lectii de viata
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025
    60 min
    02:00 Mostenirea
    120 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    04:15 Spre Anglia, cu dragoste
    105 min
    06:00 Santa Diabla
    120 min
Modifică setările cookies