Budinca de carne cu spanac si loboda

Budinca de carne cu spanac si loboda
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 29 Aprilie 2010

Ingrediente
500 g carne tocata de vitel
½ cana orez fiert
2 oua
1 rosie
1 ceasca suc de rosii
300 g frunze de spanac si loboda alba
sare
piper
maghiran
marar
oregano
ienibahar
ulei
costita afumata

Mod de preparare
Carnea tocata se amesteca cu orezul fiert, la care se adauga condimentele, avind grija sa nu exageram. Un vas de cuptor se unge cu ulei si se imbraca cu frunze de spanac si loboda care au fost oparite. Se acopera cu un strat de carne, fasii se afumatura, iar un rand de frunze si se continua pana se termina ingredientele, ultimul strat fiind de frunze. Se aseaza felii de rosii si suc de rosii amestecat cu oua batute spuma. Se lasa la cuptor, dupa care se serveste cu smantana si marar proaspat.
 

 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024
    45 min
    09:45 MasterChef
    195 min
    13:00 Iubiri fara hotar
    180 min
    16:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    18:00 Calea spre iertare
    120 min
    20:00 State de Romania
    60 min
    21:00 Vis de iarna
    120 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 State de Romania
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024
    60 min
    02:00 Calea spre iertare
    120 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Vis de iarna
    90 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies