Ingrediente
400 g carne de berbecut sau miel, 150g carne de porc, 100 g ciuperci, 5 oua, 4 linguri suc de rosii, 2 linguri de smantina, 2 linguri branza rasa, 100 g paine, 1 ceasca lapte, sare, piper, boia.
Mod de preparare
4 oua se fierb, sa fie tari. Carnea se taie marunt, marunt si se amesteca bine cu sare, piper, boia, ou crud, painea inmuiata in lapte si ciupercile tocate. Compozitia se pune intr-un vas pentru cuptor bine uns cu grasime si se lasa in cuptor aproximativ 40 de minute. Ouale fierte se taie felii, se aranjeaza deasupra budincii cand este aproape gata. Din smantana, bulion si branza rasa se pregateste un sos pe care il turnam deasupra budincii. Se mai lasa 10 minute la cuptor, sa se formeze o crusta.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|