Budinca din carne de berbecut

Budinca din carne de berbecut
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 30 Noiembrie 2009

Ingrediente
400 g carne de berbecut sau miel, 150g carne de porc, 100 g ciuperci, 5 oua, 4 linguri suc de rosii, 2 linguri de smantina, 2 linguri branza rasa, 100 g paine, 1 ceasca lapte, sare, piper, boia.

Mod de preparare
4 oua se fierb, sa fie tari. Carnea se taie marunt, marunt si se amesteca bine cu sare, piper, boia, ou crud, painea inmuiata in lapte si ciupercile tocate. Compozitia se pune intr-un vas pentru cuptor bine uns cu grasime si se lasa in cuptor aproximativ  40 de minute. Ouale fierte se taie felii, se aranjeaza deasupra budincii cand este aproape gata. Din smantana, bulion si branza rasa se pregateste un sos pe care il turnam deasupra budincii. Se mai lasa 10 minute la cuptor, sa se formeze o crusta. 

Program Acasa TV
  • Duminică
  • 06:00 Santa Diabla
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Doctor de bine - Acasa toamna 2025
    30 min
    09:30 ProVerde - Acasa toamna 2025
    15 min
    09:45 iBani - Acasa toamna 2025
    15 min
    10:00 Brutaria casei regale
    120 min
    12:00 Pacate din iubire
    180 min
    15:00 Santa Diabla
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Sarutul otravit
    120 min
    20:00 Mostenirea
    120 min
    22:00 Acea fata
    120 min
    00:00 Lectii de viata
    60 min
    01:00 Doctor de bine - Acasa toamna 2025
    30 min
    01:30 ProVerde - Acasa toamna 2025
    15 min
    01:45 iBani - Acasa toamna 2025
    15 min
    02:00 Mostenirea
    120 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    04:15 Brutaria casei regale
    105 min
    06:00 Flori insangerate S3
    105 min
Modifică setările cookies