Bulgarasi cu parmezan

Bulgarasi cu parmezan
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA, desert, mancare
Data publicarii: 19 Mai 2010

Ingrediente:

½ cana cu faina
2 linguri cu unt moale
6 linguri parmezan ras
2 oua bine batute
ulei pentru prajit
150 ml apa.

Mod de preparare:

Se pune pe foc un vas cu apa si untul si se lasa pina se topeste untul. Se pune faina toata amestecind bine pina se desprinde de pe cratita. Se ia de pe foc si se amesteca cu parmezan, apoi se lasa sa se racoreasca. Turnam ouale batute si formam bulgarasii pe care ii prajim in mult ulei pina devin aurii si crocanti. 

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Cabo, iluzii in Paradis
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Evadatele
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Sub semnul iubirii
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    75 min
    02:15 Inima nu minte
    180 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies