Bulgarasi cu parmezan

Bulgarasi cu parmezan
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA, desert, mancare
Data publicarii: 19 Mai 2010

Ingrediente:

½ cana cu faina
2 linguri cu unt moale
6 linguri parmezan ras
2 oua bine batute
ulei pentru prajit
150 ml apa.

Mod de preparare:

Se pune pe foc un vas cu apa si untul si se lasa pina se topeste untul. Se pune faina toata amestecind bine pina se desprinde de pe cratita. Se ia de pe foc si se amesteca cu parmezan, apoi se lasa sa se racoreasca. Turnam ouale batute si formam bulgarasii pe care ii prajim in mult ulei pina devin aurii si crocanti. 

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Flori insangerate S2
    120 min
    08:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    10:00 Dragoste de neinvins
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Ingerul razbunarii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Dragoste amara
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    23:00 Trei surori S3
    60 min
    00:00 Dreptul la iubire
    60 min
    01:00 Flori insangerate S2
    135 min
    03:15 Familia
    120 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies