Ingrediente:
125 g unt la temperatura camerei
100 g zahar pudra
2 linguri Cacao Neagra de la Dr. Oetker
55 g foi de napolitana
100 g migdale
1 plic Glazura de ciocolata neagra de la Dr. Oetker
Pentru decor:
1 plic Glazura de ciocolata neagra de la Dr. Oetker
1 cutie creioane colorate de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
1. Untul, zaharul si cacaua se amesteca timp de 1 minut cu mixerul. Se sfarama foile de napolitana si se adauga impreuna cu migdalele peste compozitia cu unt. Se topeste primul plic de glazura de ciocolata si se adauga in compozitie. Se intinde aluatul pe o hartie de copt, cu o grosime de 2 cm si se lasa la frigider timp de 1 ora.
2. Se taie aluatul racit in patrate de 3x3 cm. Se topeste al doilea plic de glazura, se toarna glazura intr-un castron mic si adanc si se scufunda fiecare cubulet de prajitura in glazura topita. Se lasa sa se solidifice pe un gratar.
3. Dupa ce s-a intarit glazura prajiturelele se orneaza cu ajutorul creioanelor colorate, in forma unor cadouri impachetate.
4. Se pastreaza la loc racoros in cutie inchisa.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|