Ingrediente:
125 g unt la temperatura camerei
100 g zahar pudra
2 linguri Cacao Neagra de la Dr. Oetker
55 g foi de napolitana
100 g migdale
1 plic Glazura de ciocolata neagra de la Dr. Oetker
Pentru decor:
1 plic Glazura de ciocolata neagra de la Dr. Oetker
1 cutie creioane colorate de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
1. Untul, zaharul si cacaua se amesteca timp de 1 minut cu mixerul. Se sfarama foile de napolitana si se adauga impreuna cu migdalele peste compozitia cu unt. Se topeste primul plic de glazura de ciocolata si se adauga in compozitie. Se intinde aluatul pe o hartie de copt, cu o grosime de 2 cm si se lasa la frigider timp de 1 ora.
2. Se taie aluatul racit in patrate de 3x3 cm. Se topeste al doilea plic de glazura, se toarna glazura intr-un castron mic si adanc si se scufunda fiecare cubulet de prajitura in glazura topita. Se lasa sa se solidifice pe un gratar.
3. Dupa ce s-a intarit glazura prajiturelele se orneaza cu ajutorul creioanelor colorate, in forma unor cadouri impachetate.
4. Se pastreaza la loc racoros in cutie inchisa.
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Ingerul razbunarii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragoste amara 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
23:00 | Trei surori S3 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
03:00 | Familia 135 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|