Cartofi umpluti cu carnati

Cartofi umpluti cu carnati
Citeste mai mult despre: Cartofi umpluti cu carnati, Reteta de ACASA
Data publicarii: 06 Decembrie 2010

Ingrediente:
500 g cartofi de marime potrivita, 150 g unt, 2 galbenusuri, 200 g cascaval de oaie, 250 g cirnati afumati, sare, piper, smintina, patrunjel verde, hrean ras.

Mod de preparare:
Cartofii se coc, se curate de coaja, li se taie un capacel si se scoate miezul avind grija sa nu-I sfaramam. Cirnatii taiati feliute se prajesc usor in unt, se amesteca cuscavalul ras , galbenusurile de ou, sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu cartofii. Se aseaza intr-o tava si se lasa la cuptor pentru gratinare. Se servesc cu smintina amestecata cu hrean ras si patrunjel verde.

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Flori insangerate S2
    120 min
    08:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    10:00 Dragoste de neinvins
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Ingerul razbunarii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Dragoste amara
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    23:00 Trei surori S3
    60 min
    00:00 Dreptul la iubire
    60 min
    01:00 Flori insangerate S2
    135 min
    03:15 Leylifer
    120 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies