Chifele cu sos de rosii

Chifele cu sos de rosii
Data publicarii: 29 Septembrie 2010

Ingrediente: 500 g carne toccata de pui, ½ cana pesmet, ½ cana parmesan proaspat razuit, 1 ou, busuioc, 1 ceapa tocata, 2 catei de usturoi, sare si piper.

Mode de preparare: Toate aceste ingrediente se amesteca , se formeaza chiftelutele , se aseaza pe hirtie de copt si se lasa la cuptor pina se rumenesc.

Separat se pregateste sosul ; suc de rosii proaspete, ulei,  sare, piper , 1 lingura zahar .

Se pun pe foc 1 cescuta de ulei cu sucul de rosii . Cind incep sa fiarba se adauga un praf de faina cit sa lege usor sosul . Se condimenteaza cu sare si piper si se indulceste cu putin zahar .


Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Flori insangerate S3
    105 min
    07:45 Inimi de cenusa
    60 min
    08:45 Drumul catre Soare
    75 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Jocuri de putere si pasiune
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Curajul de a te iubi
    120 min
    19:00 Flori insangerate S3
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    60 min
    01:00 Flori insangerate S3
    105 min
    02:45 Trei surori S3
    90 min
    04:15 Doctorul casei
    60 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Santa Diabla
    120 min
Modifică setările cookies