Ingrediente
1 piept de pasare tocat, 1 ceapa, 5 fire praz (partea alba), ulei, 2 oua, faina, 1 lingura verdeata tocata, sare, piper.
Mod de preparare
Ceapa tocata marunt si pieptul de pui se calesc in ulei. Dupa ce s-a inmuiat ceapa se trage de pe foc cratita. Intre timp, prazul taiat bucati se fierbe aproximativ 15 minute. Se scurge apoi apa, se lasa sa se racoreasca, se toaca foarte marunt si se pune peste carne. Se bat ouale cu 2 linguri faina, se adauga verdeata, sare si piper si se pune peste amestecul de carne si praz. Se ia din compozitie, se formeaza chiftelute mai mari sau mai mici, se dau prin faina si se prajesc in ulei. Se pot servi cu sos de rosii.
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Rasarit 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Darul iubirii 120 min
|
| 19:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 00:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 01:00 | Inimi singuratice 180 min
|
| 04:00 | Trei surori S3 75 min
|
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|