Chiftele din pui cu praz

Chiftele din pui cu praz
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 02 Decembrie 2009

Ingrediente
1 piept de pasare tocat, 1 ceapa, 5 fire praz (partea alba), ulei, 2 oua, faina, 1 lingura verdeata tocata, sare, piper.

Mod de preparare
Ceapa tocata marunt si pieptul de pui se calesc in ulei. Dupa ce s-a inmuiat ceapa se trage de pe foc cratita. Intre timp, prazul taiat bucati se fierbe aproximativ 15 minute. Se scurge apoi apa, se lasa sa se racoreasca, se toaca foarte marunt si se pune peste carne. Se bat ouale cu 2 linguri faina, se adauga verdeata, sare si piper si se pune peste amestecul de carne si praz. Se ia din compozitie, se formeaza chiftelute mai mari sau mai mici, se dau prin faina si se prajesc in ulei. Se pot servi cu sos de rosii.
 

Program Acasa TV
  • Duminică
  • 06:00 Santa Diabla
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Doctor de bine - Acasa toamna 2025
    30 min
    09:30 ProVerde - Acasa toamna 2025
    15 min
    09:45 iBani - Acasa toamna 2025
    15 min
    10:00 Brutaria casei regale
    120 min
    12:00 Pacate din iubire
    180 min
    15:00 Santa Diabla
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Sarutul otravit
    120 min
    20:00 Mostenirea
    120 min
    22:00 Acea fata
    120 min
    00:00 Lectii de viata
    60 min
    01:00 Doctor de bine - Acasa toamna 2025
    30 min
    01:30 ProVerde - Acasa toamna 2025
    15 min
    01:45 iBani - Acasa toamna 2025
    15 min
    02:00 Mostenirea
    120 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    04:15 Brutaria casei regale
    105 min
    06:00 Flori insangerate S3
    105 min
Modifică setările cookies