Ciorba ruseasca

Ciorba ruseasca
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 14 Decembrie 2009

Ingrediente
Carne de pui cu os si oase de vita, 2 morcovi, 1 ceapa, patrunjel radacina, 4-5 rosii decojite, 2 ardei, 1 gulie, ulei, putin orez, 2 oua, leustean, bors, smantana, sare, ardei iute.

Mod de preparare
Se pun la fiert oasele, se spumeaza. Ceapa taiata marunt  se caleste in ulei , se adauga morcovul si patrunjelul taiate fideluta. Cand toate s-au inmuiat se adauga supa de carne, se fierb putin, dupa care se adauga in oala de ciorba, punindu-se si celelalte legume taiate ca pentru ciorba, la urma orezul.
Galbenusurile se amesteca cu smantana si se adauga treptat in ciorba
Se acreste cu bors fiert separat si se serveste cu leustean verde si ardei iute.
 

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    08:00 Inimi de cenusa
    60 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Rasarit
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Darul iubirii
    120 min
    19:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    60 min
    01:00 Inimi singuratice
    180 min
    04:00 Trei surori S3
    75 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
Modifică setările cookies