Ciorba ruseasca

Ciorba ruseasca
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 14 Decembrie 2009

Ingrediente
Carne de pui cu os si oase de vita, 2 morcovi, 1 ceapa, patrunjel radacina, 4-5 rosii decojite, 2 ardei, 1 gulie, ulei, putin orez, 2 oua, leustean, bors, smantana, sare, ardei iute.

Mod de preparare
Se pun la fiert oasele, se spumeaza. Ceapa taiata marunt  se caleste in ulei , se adauga morcovul si patrunjelul taiate fideluta. Cand toate s-au inmuiat se adauga supa de carne, se fierb putin, dupa care se adauga in oala de ciorba, punindu-se si celelalte legume taiate ca pentru ciorba, la urma orezul.
Galbenusurile se amesteca cu smantana si se adauga treptat in ciorba
Se acreste cu bors fiert separat si se serveste cu leustean verde si ardei iute.
 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 Scantei peste Brooklyn
    120 min
    12:00 Pacate din iubire
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Sarutul otravit
    120 min
    20:00 Mostenirea
    120 min
    22:00 Favorul
    120 min
    00:00 Lectii de viata
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Fie ce-o fi!
    135 min
    04:15 Scantei peste Brooklyn
    105 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies