Clatite brasovene

Clatite brasovene
Citeste mai mult despre: Clatite brasovene, Reteta de ACASA
Data publicarii: 08 Decembrie 2010

Ingrediente:
Trei foi clatita, mari , mai groase si bine rumenite ,200 g ficatei de pui, 1 ceapa medie, 200 g ciuperci feliate, 2 oua, 1 lingura faina, 1 pahar de lapte, sare, piper, paprika, cimbru uscat.
Pentru prajit: 2 oua, pesmet, ulei.

Mod de preparare:
Se prajesc usor ficateii, in ulei si apoi se lasa la racit , dupa care se toaca la cutit. Ceapa se caleste in grasimea ramasa cu ciupercile foliate. Faina se desface in laptele rece si se amesteca cu ouale battue. Se adauga la amestecul de ficat si ciuperci, apoi totul se condimenteaza, dupa gust si se lasa pe foc pana se ingroasa usor. Se umplu clatitele, care se ruleaza, infundand capetele, se dau prin ou, pesmet si se prajesc in ulei. Se pot servi cu sos de rosii sau cu smantana.  

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Flori insangerate S3
    105 min
    07:45 Inimi de cenusa
    60 min
    08:45 Drumul catre Soare
    75 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Jocuri de putere si pasiune
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Curajul de a te iubi
    120 min
    19:00 Flori insangerate S3
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    60 min
    01:00 Flori insangerate S3
    105 min
    02:45 Trei surori S3
    90 min
    04:15 Doctorul casei
    60 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Santa Diabla
    120 min
Modifică setările cookies