Cornulete cu tofu

Cornulete cu tofu
Data publicarii: 26 Martie 2010

Ingrediente
500 g faina
300 ml bautura din soia simpla Inedit
200 g margarina
1 cub Drojdie proaspata de la Dr. Oetker
300 g Tofu in saramura Inedit
1 plic Zahar vanilinat de la Dr. Oetker
2 lingurite stafide
200 g zahar brun
30 g nuci macinate (3 linguri)

Mod de preparare
Se framanta faina, margarina, drojdia proaspata si bautura din soia. Aluatul obtinut se lasa la dospit 15-20 minute.
Se scoate branza tofu se taie cubulete si se lasa la desarat. Apoi se amesteca cu zaharul, zaharul vanilinat si stafidele.
Din aluatul lasat la dospit se formeaza triunghiuri. In fiecare triunghi se pune cate o lingurita din compozitia pe baza de branza tofu. Se inchid triunghiurile folosindu-ne de margini.
Se preincalzeste cuptorul la 200 grade C.
Triunghiurile se coc circa 25 minute.
Dupa ce s-au copt se scot din cuptor si se pudreaza cu zahar pudra.
 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 Iubitul meu, printul
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Mama
    120 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Iubire si razbunare
    120 min
    00:00 Gustul infrangerii
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Mama
    120 min
    04:00 Iubitul meu, printul
    105 min
    05:45 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies