Ingrediente:
600 g faina
200 ml Bautura din soia simpla Inedit
80 g margarina
40 g Drojdie proaspata de la Dr. Oetker
300 g Tofu simplu in saramura Inedit
1 plic Zahar vanilinat de la Dr. Oetker
2 lingurite stafide
200 g zahar
Mod de preparare:
Se incalzeste laptele de soia. Drojdia se amesteca cu 3 linguri de lapte cald si 1 lingurita de zahar, dupa care se adauga peste faina, alaturi de margarina si restul de lapte.Se framanta aluatul, dupa care se lasa la dospit 15-20 minute.
Se scoate branza tofu din caserola si se lasa la desarat. Apoi se amesteca cu zaharul, zaharul vanilinat si stafidele.
Din aluatul dospit se intinde cate o foaie pe masa de lucru pudrata cu faina. Se decupeaza patrate cu latura de 7 cm, si apoi fiecare patrat se imparte in cate 2 triunghiuri. In fiecare triunghi se pune cate o lingurita din compozitia pe baza de branza tofu. Se ruleaza triunghiurile dinspre una din laturile mici catre varful opus.
Se preincalzeste cuptorul la 200 grade C.
Triunghiurile se coc circa 25 minute.
Dupa ce s-au copt, cornuletele se scot din cuptor si se pudreaza cu zahar pudra.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|