Ingredienete
1 cotlet de porc de cca. 1 kg, fara os, ½ kg ficatei de pui, 1 capatana de usturoi, 3 linguri mustar dulce, condimente pentru friptura, 3 galbenusuri, ulei, 1 pahar vin alb, 300 g kaizer, sare si un mar.
Mod de preparare
Cotletul se desface ca o plapuma si se bate cu ciocanul de snitele. Se unge cu mujdei de usturoi. Se acopera cu felii subtiri de kaizer. Galbenusurile se freaca cu mustarul si 2 linguri de ulei. Acest amestec se aseaza peste kaizer. Separat, ficateii, sarati-piperati, se prajesc in ulei si se lasa la racit. Se aseaza, unul langa altul, pe feliile de kaizer. Se ruleaza foaia de carne si se leaga cu ata. Se aseaza in tava in urmatorul sos: ulei, vin, marul taiat felii, condimente, apa. Se lasa in cuptor pana se patrunde carnea.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 30 min
|
09:30 | ProVerde - Acasa primavara 2025 15 min
|
09:45 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
10:00 | O nunta de vis 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 75 min
|
23:15 | Favorul 60 min
|
00:15 | Lectii de viata 45 min
|
01:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 30 min
|
01:30 | ProVerde - Acasa primavara 2025 30 min
|
02:00 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
02:15 | Mama 120 min
|
04:15 | O nunta de vis 90 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|