Cotlet de porc umplut

Cotlet de porc umplut
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 10 Decembrie 2009

Ingredienete
1 cotlet de porc de cca. 1 kg, fara os, ½ kg ficatei de pui, 1 capatana de usturoi, 3 linguri mustar dulce, condimente pentru friptura, 3 galbenusuri, ulei, 1 pahar vin alb, 300 g kaizer, sare si un mar.

Mod de preparare
Cotletul se desface ca o plapuma si se bate cu ciocanul de snitele. Se unge cu mujdei de  usturoi. Se acopera cu felii subtiri de kaizer. Galbenusurile se freaca cu mustarul si 2 linguri de ulei. Acest amestec se aseaza peste kaizer. Separat, ficateii, sarati-piperati, se prajesc in ulei si se lasa la racit. Se aseaza, unul langa altul, pe feliile de kaizer. Se ruleaza foaia de carne si se leaga cu ata. Se aseaza in tava in urmatorul sos: ulei, vin, marul taiat felii, condimente, apa. Se lasa in cuptor pana se patrunde carnea.    

Program Acasa TV
  • Duminică
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Doctor de bine - Acasa primavara 2025
    30 min
    09:30 ProVerde - Acasa primavara 2025
    15 min
    09:45 iBani - Acasa primavara 2025
    15 min
    10:00 O nunta de vis
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Mama
    120 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Iubire si razbunare
    75 min
    23:15 Favorul
    60 min
    00:15 Lectii de viata
    45 min
    01:00 Doctor de bine - Acasa primavara 2025
    30 min
    01:30 ProVerde - Acasa primavara 2025
    30 min
    02:00 iBani - Acasa primavara 2025
    15 min
    02:15 Mama
    120 min
    04:15 O nunta de vis
    90 min
    06:00 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies