Cotlet de porc umplut

Cotlet de porc umplut
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 10 Decembrie 2009

Ingredienete
1 cotlet de porc de cca. 1 kg, fara os, ½ kg ficatei de pui, 1 capatana de usturoi, 3 linguri mustar dulce, condimente pentru friptura, 3 galbenusuri, ulei, 1 pahar vin alb, 300 g kaizer, sare si un mar.

Mod de preparare
Cotletul se desface ca o plapuma si se bate cu ciocanul de snitele. Se unge cu mujdei de  usturoi. Se acopera cu felii subtiri de kaizer. Galbenusurile se freaca cu mustarul si 2 linguri de ulei. Acest amestec se aseaza peste kaizer. Separat, ficateii, sarati-piperati, se prajesc in ulei si se lasa la racit. Se aseaza, unul langa altul, pe feliile de kaizer. Se ruleaza foaia de carne si se leaga cu ata. Se aseaza in tava in urmatorul sos: ulei, vin, marul taiat felii, condimente, apa. Se lasa in cuptor pana se patrunde carnea.    

Program Acasa TV
  • Duminică
  • 06:00 Santa Diabla
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Doctor de bine - Acasa toamna 2025
    30 min
    09:30 ProVerde - Acasa toamna 2025
    15 min
    09:45 iBani - Acasa toamna 2025
    15 min
    10:00 Brutaria casei regale
    120 min
    12:00 Pacate din iubire
    180 min
    15:00 Santa Diabla
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Sarutul otravit
    120 min
    20:00 Mostenirea
    120 min
    22:00 Acea fata
    120 min
    00:00 Lectii de viata
    60 min
    01:00 Doctor de bine - Acasa toamna 2025
    30 min
    01:30 ProVerde - Acasa toamna 2025
    15 min
    01:45 iBani - Acasa toamna 2025
    15 min
    02:00 Mostenirea
    120 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    04:15 Brutaria casei regale
    105 min
    06:00 Flori insangerate S3
    105 min
Modifică setările cookies