Creier la cuptor

Creier la cuptor
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 22 Noiembrie 2010

Ingrediente:

Creier de porc 2 bucati,
1 lingura de unt si ulei
1 ceapa
250 g smantana
200 g cascaval ras
200 g ciuperci
sare si piper alb
1 lingura otet
felii paine prajita

Mod de preparare:
Creierul se curata de pielite  si se fierbe in apa cu sare si otet. Se scoate din apa, se lasa la racit si se taie marunt. Ceapa taiata si ciupercile feliate se calesc in unt si ulei , apoi se adauga creierul. Se sareaza-pipereaza dupa gust. Se pune totul intr-un vas pentru cuptor, uns cu unt  peste care se aseaza amestecul de smintina cu cascaval ras. Se lasa la cuptor 15 minute. Se serveste cu paine prajita unsa cu unt si condimentata cu sare si usturoi.


Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024
    45 min
    09:45 MasterChef
    195 min
    13:00 Iubiri fara hotar
    180 min
    16:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    18:00 Calea spre iertare
    120 min
    20:00 State de Romania
    60 min
    21:00 Vis de iarna
    120 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 State de Romania
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024
    60 min
    02:00 Calea spre iertare
    120 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Vis de iarna
    90 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies