Creier la cuptor

Creier la cuptor
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 22 Noiembrie 2010

Ingrediente:

Creier de porc 2 bucati,
1 lingura de unt si ulei
1 ceapa
250 g smantana
200 g cascaval ras
200 g ciuperci
sare si piper alb
1 lingura otet
felii paine prajita

Mod de preparare:
Creierul se curata de pielite  si se fierbe in apa cu sare si otet. Se scoate din apa, se lasa la racit si se taie marunt. Ceapa taiata si ciupercile feliate se calesc in unt si ulei , apoi se adauga creierul. Se sareaza-pipereaza dupa gust. Se pune totul intr-un vas pentru cuptor, uns cu unt  peste care se aseaza amestecul de smintina cu cascaval ras. Se lasa la cuptor 15 minute. Se serveste cu paine prajita unsa cu unt si condimentata cu sare si usturoi.


Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Flori insangerate S2
    120 min
    08:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    10:00 Dragoste de neinvins
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Ingerul razbunarii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Dragoste amara
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    23:00 Trei surori S3
    60 min
    00:00 Dreptul la iubire
    60 min
    01:00 Flori insangerate S2
    135 min
    03:15 Leylifer
    120 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies