Se înmoaie gelatina în putina apa, timp de 5 minute.
Se rade ciocolata cu un cuţit de curăţat cartofi si o parte din fulgii de ciocolata se pun deoparte pentru décor.
Se pun pe foc laptele amestecat cu zahărul pudră si cafeaua. Se adauga ciocolata rasa si se amesteca pana se topeste. Se ia vasul de pe foc, se adauga foitele de gelatina inmuiate (fara apa) si se amesteca energic pana cand se obtine o compozitie omogena. Se lasa deoparte la racit, amestecand cu un tel din cand in cand.
Se bate frisca si se incorporeaza in amestecul de lapte si ciocolata caldut. Crema obtinuta se toarna imediat in pahare si se tine la frigider cel putin 3 ore.
Pentru servire se decoreaza cu carlionti de ciocolata si se pudreaza cu cafea.
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 105 min
|
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 75 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Rasarit 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Darul iubirii 120 min
|
| 19:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 00:00 | Fructul oprit 75 min
|
| 01:15 | Inimi singuratice 180 min
|
| 04:15 | Trei surori S3 105 min
|
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|