Mod de preparare
Piperul rosu se pune la inmuiat in vinul alb. trebuie sa stim ca piperul rosu nu este iute dar este foarte aromat. Feliile de carne se bat ca pentru snitele , se sareaza-pipereaza si se dau prin faina. Intr-o tigaie cu ulei incins se prjesc feliile de carne , pe ambele parti pina se rumenesc usor. In uleiul ramas dupa prajire, se pune ceapa tocata fin, se amesteca scurt si se stinge cu vinul in care se afla piperul rosu. Carnea prajita cu zeama care s-a lasat se adauga la ceapa cu vin si piper si se lasa sa dea in clocot. Smintina se amesteca cu citeva linguri de sos fierbinte si se adauga in tigaie intorcind feliile pe toate partile. Daca e nevoie se mai pune putina apa ca sa se acopere carne si dupa gust sare si piper . Se lasa la fiert 15-20 min. Se serveste fierbinte cu o garnitura potrivita si verdeata tocata .
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|