Delicii cu ciocolata

Delicii cu ciocolata
Data publicarii: 05 Aprilie 2010

Ingrediente
Aluat:
4 albusuri
1 varf de cutit cu sare
175 zahar tos fin
1/2 lingurita scortisoara
75g ciocolata neagra rasa
( petale de trandafir pentru decor)
 o fiola de esenta rom de la Dr. Oetker
Crema:
250 g ciocolata tableta
2 lingurite de esenta de vanilie (sticluta)  de la Dr. Oetker
250 g mascarpone

Mod de preparare
1. Preancalziti cuptorul la 150°C
2. Se bat albusurile cu jumatate din cantitatea de zahar si apoi cu restul.
Se amesteca pana se obtine o bezea, dupa care se adauga scortisoara, ciocolata, amestecand usor.
3. Se tapeteaza o tava mare de aragaz cu hartie de copt, cu ajutorul unei lingurite se formeaza gramajoare.
4. Se coc timp de 60 de minute.

Crema
1. Se taie ciocolata in bucati si se topeste pe bain-marin, se lasa putin la rece si se adauga branza mascarpone.
2. Bezelele se lipesc intre ele cu putina crema si se aseaza pe un platou. Se orneaza cu petale de trandafiri.
 

Program Acasa TV
  • Joi
  • 05:45 Flori insangerate S2
    120 min
    07:45 Speranta si mandrie
    75 min
    09:00 Inimi singuratice
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Vise desenate
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Vremea iubirii
    60 min
    17:00 Dragostea vietii mele
    105 min
    18:45 Flori insangerate S2
    120 min
    20:45 Speranta si mandrie
    75 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Inimi singuratice
    75 min
    00:15 Dreptul la iubire
    60 min
    01:15 Flori insangerate S2
    105 min
    03:00 Capcana razbunarii
    90 min
    04:30 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:00 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    05:45 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies