Mod de preparare
1. Preancalziti cuptorul la 150°C
2. Se bat albusurile cu jumatate din cantitatea de zahar si apoi cu restul.
Se amesteca pana se obtine o bezea, dupa care se adauga scortisoara, ciocolata, amestecand usor.
3. Se tapeteaza o tava mare de aragaz cu hartie de copt, cu ajutorul unei lingurite se formeaza gramajoare.
4. Se coc timp de 60 de minute.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Doctor de bine - Acasa toamna 2025 30 min
|
| 09:30 | ProVerde - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 09:45 | iBani - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 10:00 | Brutaria casei regale 120 min
|
| 12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Doctor de bine - Acasa toamna 2025 30 min
|
| 01:30 | ProVerde - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 01:45 | iBani - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 02:00 | Mostenirea 120 min
|
| 04:00 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
| 04:15 | Brutaria casei regale 105 min
|
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min
|