Dulceata de mure si vin rosu

Dulceata de mure si vin rosu
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA, Dulceata de mure si vin rosu
Data publicarii: 03 Iunie 2010

Ingrediente:

500 g mure
400 ml vin rosu sec
1 plic Gelfix 1:1 de la Dr. Oetker
900 g zahar

Pregatire:

Se spala murele, se curata de codite si apoi se cantaresc 500 g. Se masoara 400 ml vin.

Mod de preparare:

Intr-o oala se pun murele, vinul impreuna cu Gelfix 1:1, 2 linguri de zahar si aseaza pe foc la flacara mare. Dupa ce amestecul se omogenizeaza si se topesc cele 2 linguri de zahar, se adauga restul de zahar si  se aduce la fierbere, la foc mediu, amestecand  din cand in cand. Amestecul se fierbe pentru 3 minute, dupa care se toarna borcane, pana la filet si se sigileaza. Borcanele se tin 5 minute asezate pe capac pentru ca fructele sa se disperseze uniform in dulceata.

MS: Conservanti

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Flori insangerate S3
    105 min
    07:45 Inimi de cenusa
    60 min
    08:45 Drumul catre Soare
    75 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Jocuri de putere si pasiune
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Curajul de a te iubi
    120 min
    19:00 Flori insangerate S3
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    60 min
    01:00 Flori insangerate S3
    105 min
    02:45 Trei surori S3
    90 min
    04:15 Doctorul casei
    60 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Santa Diabla
    120 min
Modifică setările cookies