Ingrediente:
500 g mure
400 ml vin rosu sec
1 plic Gelfix 1:1 de la Dr. Oetker
900 g zahar
Pregatire:
Se spala murele, se curata de codite si apoi se cantaresc 500 g. Se masoara 400 ml vin.
Mod de preparare:
Intr-o oala se pun murele, vinul impreuna cu Gelfix 1:1, 2 linguri de zahar si aseaza pe foc la flacara mare. Dupa ce amestecul se omogenizeaza si se topesc cele 2 linguri de zahar, se adauga restul de zahar si se aduce la fierbere, la foc mediu, amestecand din cand in cand. Amestecul se fierbe pentru 3 minute, dupa care se toarna borcane, pana la filet si se sigileaza. Borcanele se tin 5 minute asezate pe capac pentru ca fructele sa se disperseze uniform in dulceata.
MS: Conservanti
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 105 min
|
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 75 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Rasarit 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Darul iubirii 120 min
|
| 19:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 00:00 | Fructul oprit 75 min
|
| 01:15 | Inimi singuratice 180 min
|
| 04:15 | Trei surori S3 105 min
|
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|