Ingrediente:
500 g mure 
400 ml vin rosu sec
1 plic Gelfix 1:1 de la Dr. Oetker
900 g zahar
Pregatire:
Se spala murele, se curata de codite si apoi se cantaresc 500 g. Se masoara 400 ml vin.
Mod de preparare:
Intr-o oala se pun murele, vinul impreuna cu Gelfix 1:1, 2 linguri de zahar si aseaza pe foc la flacara mare. Dupa ce amestecul se omogenizeaza si se topesc cele 2 linguri de zahar, se adauga restul de zahar si se aduce la fierbere, la foc mediu, amestecand din cand in cand. Amestecul se fierbe pentru 3 minute, dupa care se toarna borcane, pana la filet si se sigileaza. Borcanele se tin 5 minute asezate pe capac pentru ca fructele sa se disperseze uniform in dulceata.
MS: Conservanti 
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 08:45 | Drumul catre Soare 75 min | 
| 10:00 | Inima tradata 60 min | 
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min | 
| 12:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min | 
| 14:00 | Dallas 60 min | 
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min | 
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min | 
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min | 
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min | 
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 22:00 | Dallas 60 min | 
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min | 
| 00:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 01:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
| 02:45 | Trei surori S3 90 min | 
| 04:15 | Doctorul casei 60 min | 
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min | 
| 06:00 | Santa Diabla 120 min | 
