Ingrediente:
5 felii piept de curcan, sare, piper, faina, ulei, 2 salote sau 2 hasme, 1 pahar vin alb, 200 ml smintina, 1 legatura de ceapa verde.
Mod de preparare:
Feliile de piept de curcan se sareaza-pipereaza, se dau prin faina si se prajesc in ulei. Se aranjeaza pe un platou. Separat se pregateste un sos din ulei, salotele tocate marunt si calite, apoi fierte in vin. Se adauga smantana, sare, piper si cozi verzi de ceapa si ele tocate. Acest sos se aseaza pe feliile de carne. Este o reteta pentru ocazii speciale. .
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|