Escalop de curcan

Escalop de curcan
Citeste mai mult despre: Escalop de curcan, Reteta de ACASA
Data publicarii: 16 Decembrie 2010

Ingrediente:
5 felii piept de curcan, sare, piper, faina, ulei, 2 salote sau 2 hasme, 1 pahar vin alb, 200 ml smintina, 1 legatura de ceapa verde.

Mod de preparare:
Feliile de piept de curcan se sareaza-pipereaza, se dau prin faina si se prajesc in ulei. Se aranjeaza pe un platou. Separat se pregateste un sos din ulei, salotele tocate marunt  si calite, apoi fierte in vin. Se adauga smantana, sare, piper si cozi verzi de ceapa si ele tocate. Acest sos se aseaza pe feliile de carne. Este o reteta pentru ocazii speciale. .

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Flori insangerate S2
    120 min
    08:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    10:00 Dragoste de neinvins
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Ingerul razbunarii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Dragoste amara
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    23:00 Trei surori S3
    60 min
    00:00 Dreptul la iubire
    60 min
    01:00 Flori insangerate S2
    120 min
    03:00 Familia
    135 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies