Escalop de curcan

Escalop de curcan
Citeste mai mult despre: Escalop de curcan, Reteta de ACASA
Data publicarii: 16 Decembrie 2010

Ingrediente:
5 felii piept de curcan, sare, piper, faina, ulei, 2 salote sau 2 hasme, 1 pahar vin alb, 200 ml smintina, 1 legatura de ceapa verde.

Mod de preparare:
Feliile de piept de curcan se sareaza-pipereaza, se dau prin faina si se prajesc in ulei. Se aranjeaza pe un platou. Separat se pregateste un sos din ulei, salotele tocate marunt  si calite, apoi fierte in vin. Se adauga smantana, sare, piper si cozi verzi de ceapa si ele tocate. Acest sos se aseaza pe feliile de carne. Este o reteta pentru ocazii speciale. .

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Leylifer
    60 min
    09:00 Scrisoarea de adio
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Scrisoarea de adio
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    75 min
    02:15 Sarutul otravit
    150 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies