Ficatei cu piure unguresc

Ficatei cu piure unguresc
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 22 Octombrie 2009

Ingrediente
300 g ficatei, curatati si spalati, 500 g cartofi, 2 cepe, 1 pahar lapte, 50 g unt, sare, piper, 1 lingura pasta de rosii, boia de ardei iute, ulei de masline, usturoi, ulei, cimbru.

Mod de preparare
Ceapa taiata solzisori se caleste in ulei. Se adauga pasta de rosii, boia, cimbru, se amesteca si se lasa cateva minute pe foc .
Piureul se prepara in mod obisnuit cu unt si lapte, la care se adauga amestecul de ceapa, rosii si condimente. Se sareaza si se pipereaza.

Ficateii se inabuse in ulei, sub capac, se adauga mujdei de usturoi, cimbru, sare si piper. Se mananca cu gogosari acri.
 
 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 Scantei peste Brooklyn
    120 min
    12:00 Pacate din iubire
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Sarutul otravit
    120 min
    20:00 Mostenirea
    120 min
    22:00 Favorul
    120 min
    00:00 Lectii de viata
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Fie ce-o fi!
    135 min
    04:15 Scantei peste Brooklyn
    105 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies