Friptura de pui cu bere

Friptura de pui cu bere
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA, Friptura de pui cu bere, mancare
Data publicarii: 01 Decembrie 2010

Ingrediente:
2 pulpe de pui, 4 aripioare, usturoi, sare, piper, oregano, ulei de masline, 1 sticla bere neagra.

Mod de preparare:
Se piseaza usturoiul si se amesteca cu sare, piper, oregano zdrobit , ulei de masline si bere. Bucatile de pui se tin in acest amestec 2-3 ore , dupa care se pune la fiert intr-un vas acoperit. Cand carnea a fiert se lasa la cuptor sa se rumeneasca. 

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Flori insangerate S2
    120 min
    08:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    10:00 Dragoste de neinvins
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Ingerul razbunarii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Dragoste amara
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    23:00 Trei surori S3
    60 min
    00:00 Dreptul la iubire
    60 min
    01:00 Flori insangerate S2
    135 min
    03:15 Leylifer
    120 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies