Ingrediente:
4 oua 
250 g zahar
250 ml ulei
450 g faina
1 fiola esenta vanilie de la Dr. Oetker
1 plic Glazura de ciocolata neagra de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Ouale cu zaharul se bat 2-3 minute cu ajutorul unui mixer. Se adauga apoi treptat uleiul. Faina se toarna in ploaie si se incroporeaza cu ajutorul unuei linguri de lemn. La final se adauga esenta si se omogenizeaza. 
Pasta astfel obtinuta se pune intr-un posh si se formeaza fursecuri de diverse forme intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 
Fursecurile se coc la 170 °C timp de 10 minute. Se scot din tava si se lasa la racit pe un gratar.
Se topeste plicul de glazura in apa fierbinte, se taie plicul la un colt si se orneaza fusecurile cu glazura.
Se pot pastra 2-3 zile in cutii bine inchise.
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 08:45 | Drumul catre Soare 75 min | 
| 10:00 | Inima tradata 60 min | 
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min | 
| 12:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min | 
| 14:00 | Dallas 60 min | 
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min | 
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min | 
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min | 
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min | 
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 22:00 | Dallas 60 min | 
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min | 
| 00:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 01:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
| 02:45 | Trei surori S3 90 min | 
| 04:15 | Doctorul casei 60 min | 
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min | 
| 06:00 | Santa Diabla 120 min | 
