Ingrediente:
500 g ghebe, 1 ceapa, 100 g costita afumata, ulei, sare si piper, boia dulce, patrunjel verde tocat, 5-6 catei de usturoi, smantana, un ardei iute
Mod de preparare:
Ghebele bine spalate si curatate de picioruse care sunt prea fibroase se fierb in apa cu sare 10 minute. Separat, in ulei , se calesc ceapa taiata marunt si costita afumata . Se adauga ghebele scurse, condimentele si ardeiul fara simburi si taiat fin, lasandu-se pe foc pana scade apa. Se usturoiaza cu usturoi sfaramat si se decoreaza cu patrunjel verde si optional cu smantana .
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Ingerul razbunarii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragoste amara 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
23:00 | Trei surori S3 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 135 min
|
03:15 | Leylifer 120 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|