Ingrediente:
2 galbenusuri
1 plic praf de inghetata cu gust de vanilie de la Dr. Oetker
350 ml lapte rece de la frigider
2 plicuri zahar vanilat Bourbon de la Dr. Oetker
Sos desert de caramel de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Se amesteca galbenusurile cu zaharul vanilat Bourbon si 150 linguri de lapte si se fierb la bain marie pana capata consistenta unei smantani groase. Se lasa compozitia la racit si intre timp se prepara inghetata conform instructiunilor de pe ambalaj cu lapte rece. Inghetata se incorporeaza in crema de ou racita si dupa omogenizare se introduce la congelator pentru 2-4 ore.
Pentru servire, se aseaza cate 2-3 cupe de inghetata pe farfuriute si se orneaza cu sos de caramel de la Dr. Oetker.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|