Ingrediente:
2 galbenusuri
1 plic praf de inghetata cu gust de vanilie de la Dr. Oetker
350 ml lapte rece de la frigider
2 plicuri zahar vanilat Bourbon de la Dr. Oetker
Sos desert de caramel de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Se amesteca galbenusurile cu zaharul vanilat Bourbon si 150 linguri de lapte si se fierb la bain marie pana capata consistenta unei smantani groase. Se lasa compozitia la racit si intre timp se prepara inghetata conform instructiunilor de pe ambalaj cu lapte rece. Inghetata se incorporeaza in crema de ou racita si dupa omogenizare se introduce la congelator pentru 2-4 ore.
Pentru servire, se aseaza cate 2-3 cupe de inghetata pe farfuriute si se orneaza cu sos de caramel de la Dr. Oetker.
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 08:45 | Drumul catre Soare 75 min | 
| 10:00 | Inima tradata 60 min | 
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min | 
| 12:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min | 
| 14:00 | Dallas 60 min | 
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min | 
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min | 
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min | 
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min | 
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 22:00 | Dallas 60 min | 
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min | 
| 00:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 01:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
| 02:45 | Trei surori S3 90 min | 
| 04:15 | Doctorul casei 60 min | 
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min | 
| 06:00 | Santa Diabla 120 min | 
