Ingrediente:
200 g ananas curatat, taiat si cantarit
650 ml suc de mere
50 ml alcool din prune
350 g zahar
1 plic Gelfix 3:1 de la Dr. Oetker
Pregatire:
Se curata ananasul de coaja si de miezul lemnos. Se taie cubulete si se cantaresc 200g.
Mod de preparare:
Se amesteca zaharul cu gelifiantul si se toarna intr-o oala peste fructe, sucul de mere si alcool. Se aduce la fierbere la foc mare dupa care se clocoteste timp de 3 minute la foc moderat. Borcanele se umplu cu jeleu pana la filet, dupa care se sigileaza si se tin 5 minute pe capac. Pana la racirea completa, borcanele se mai pot roti pentru a dispersa fructele omogen in compozitia de jeleu.
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min
|
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 08:45 | Drumul catre Soare 75 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 00:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 01:00 | Flori insangerate S3 105 min
|
| 02:45 | Trei surori S3 90 min
|
| 04:15 | Doctorul casei 60 min
|
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|