Ingrediente:
200 g ananas curatat, taiat si cantarit
650 ml suc de mere
50 ml alcool din prune
350 g zahar
1 plic Gelfix 3:1 de la Dr. Oetker
Pregatire:
Se curata ananasul de coaja si de miezul lemnos. Se taie cubulete si se cantaresc 200g.
Mod de preparare:
Se amesteca zaharul cu gelifiantul si se toarna intr-o oala peste fructe, sucul de mere si alcool. Se aduce la fierbere la foc mare dupa care se clocoteste timp de 3 minute la foc moderat. Borcanele se umplu cu jeleu pana la filet, dupa care se sigileaza si se tin 5 minute pe capac. Pana la racirea completa, borcanele se mai pot roti pentru a dispersa fructele omogen in compozitia de jeleu.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 30 min
|
09:30 | ProVerde - Acasa primavara 2025 15 min
|
09:45 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
10:00 | O nunta de vis 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 75 min
|
23:15 | Favorul 60 min
|
00:15 | Lectii de viata 45 min
|
01:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 30 min
|
01:30 | ProVerde - Acasa primavara 2025 30 min
|
02:00 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
02:15 | Mama 120 min
|
04:15 | O nunta de vis 90 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|