Jeleu de ananas si mere

Jeleu de ananas si mere
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA, Jeleu de ananas si mere
Data publicarii: 07 Iunie 2010

Ingrediente:
200 g ananas curatat, taiat si cantarit
650 ml suc de mere
50 ml alcool din prune
350 g zahar
1 plic Gelfix 3:1 de la Dr. Oetker

Pregatire:
Se curata ananasul de coaja si de miezul lemnos. Se taie cubulete si se cantaresc 200g.

Mod de preparare:

Se amesteca zaharul cu gelifiantul si se toarna intr-o oala peste fructe, sucul de mere si alcool. Se aduce la fierbere la foc mare dupa care se clocoteste timp de 3 minute la foc moderat. Borcanele se umplu cu jeleu pana la filet, dupa care se sigileaza si se tin 5 minute pe capac. Pana la racirea completa, borcanele se mai pot roti pentru a dispersa fructele omogen in compozitia de jeleu.


Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024
    45 min
    09:45 MasterChef
    195 min
    13:00 Iubiri fara hotar
    180 min
    16:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    18:00 Calea spre iertare
    120 min
    20:00 State de Romania
    60 min
    21:00 Vis de iarna
    120 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 State de Romania
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024
    60 min
    02:00 Calea spre iertare
    120 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Vis de iarna
    90 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies