Legume cu afumatura si branza

Legume cu afumatura si branza
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 27 Mai 2010

Ingrediente:
Ardei gras trei culori
300 g  cartofi noi
4-5 ciupercute
1 carnat afumat
100 g afumatura de pui
sare, piper
cimbru proaspat
ulei
150 g branza de burduf

Mod de preparare:
Ardeii se taie bastonase, cartofii se curata si se spala, carnatul se feliaza, afumatura de pui se taie cubulete, ciupercile daca sunt mici se lasa intregi , daca sunt mai mari se taie in patru.

Toate acestea se prajesc in ulei, mai intai cartofii si cand sunt aproape facuti se adauga si celelalte ingrediente. Se sareaza-pipereaza si la final se aseaza branza de burduf frecata cu cimbru proaspat.


Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Alaca - iubire si tradare
    105 min
    07:45 Inimi de cenusa
    75 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Rasarit
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Darul iubirii
    120 min
    19:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    75 min
    01:15 Inimi singuratice
    180 min
    04:15 Trei surori S3
    105 min
    06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
Modifică setările cookies