Ingrediente:
1 mar
2 linguri musli Vitalis crocant cu banane si ciocolata
2 linguri de gem de caise
1 lingura unt moale
 
Mod de preparare:
Se curata marul de coaja si de miezul cu samburi. Se aseaza in vas termorezistent. Si se coace 25 minute, timp in care se amesteca musli cu gem si unt si se umple marul copt cu acest amestec. Marul sa fie umplut cu varf, dupa care se mai lasa 10 minute la cuptor. Se poate servi cu un sos de vanilie sau cu topping de ciocolata.
                
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 08:45 | Drumul catre Soare 75 min | 
| 10:00 | Inima tradata 60 min | 
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min | 
| 12:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min | 
| 14:00 | Dallas 60 min | 
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min | 
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min | 
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min | 
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min | 
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 22:00 | Dallas 60 min | 
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min | 
| 00:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 01:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
| 02:45 | Trei surori S3 90 min | 
| 04:15 | Doctorul casei 60 min | 
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min | 
| 06:00 | Santa Diabla 120 min | 
