Ingreniente:
500 g carne de miel
ulei de masline
1 morcov
1 telina mica
1 ceapa
patrunjel
zeama de supa de vita
2 oua
1 lamaie
sare, piper,
1 pahar vin alb
400 g fasole alba fiarta
alune prajite si maruntite
Mod de preparare
Carnea de miel se taie bucatele mici si se prajesc in ulei. Se adauga morcovul si telina taiate cubulete, ceapa solzisori si patrunjelul crenguta. Se pune si supa si se lasa la fiert 1 ora . Separat se bat ouale cu putin suc de lamiie si vinul si se pun peste carne lasind la foc inca 2-3 min.
Fasolea verde se prajeste in ulei si se serveste garnitura la carne cu alune deasupra.
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min
|
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 08:45 | Drumul catre Soare 75 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 00:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 01:00 | Flori insangerate S3 105 min
|
| 02:45 | Trei surori S3 90 min
|
| 04:15 | Doctorul casei 60 min
|
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|