Ingreniente:
500 g carne de miel
ulei de masline
1 morcov
1 telina mica
1 ceapa
patrunjel
zeama de supa de vita
2 oua
1 lamaie
sare, piper,
1 pahar vin alb
400 g fasole alba fiarta
alune prajite si maruntite
Mod de preparare
Carnea de miel se taie bucatele mici si se prajesc in ulei. Se adauga morcovul si telina taiate cubulete, ceapa solzisori si patrunjelul crenguta. Se pune si supa si se lasa la fiert 1 ora . Separat se bat ouale cu putin suc de lamiie si vinul si se pun peste carne lasind la foc inca 2-3 min.
Fasolea verde se prajeste in ulei si se serveste garnitura la carne cu alune deasupra.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|